Σημαντικό εικαστικό γεγονός η έκθεση γλυπτοζωγραφικής του Παναγιώτη Τανιμανίδη

Σημαντικό εικαστικό γεγονός  η έκθεση γλυπτοζωγραφικής του Παναγιώτη Τανιμανίδη

Σημαντικό εικαστικό γεγονός η έκθεση γλυπτοζωγραφικής του Παναγιώτη Τανιμανίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1052 ΦΟΡΕΣ

Σε εξέλιξη ευρίσκεται η επιτυχημένη έκθεση του Παναγιώτη Τανιμανίδη, που φιλοξενείται στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου.

Ο θαυμασμός και τα πολύ θετικά σχόλια από τους φιλότεχνους της πόλης μας, την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, που περιλαμβάνει έργα των τριών τελευταίων χρόνων, μνημειακά γλυπτά, μεγάλων διαστάσεων με τον γενικό τίτλο, «Τα σα εκ των σων, θαμμένα μυστικά στη διαπασών…», συνεχίζονται από τους ντόπιους και αλλοδαπούς επισκέπτες.
Ο μεγάλος αυτός εκθεσιακός χώρος, έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη ομορφιά και αρχοντιά με τα έργα του πολυτάλαντου καλλιτέχνη, που σπούδασε μαθηματικά, θεολογία και μουσική και έχει τιμήσει τη χώρα μας στα μεγαλύτερα πολιτιστικά κέντρα του κόσμου.

Όπως επισημαίνει ο δρ. Νικόλαος Τσ. Φρόνας, Πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου: « Στην έκθεση του Παναγιώτη Τανιμανίδη, θα γνωρίσουμε αντιπροσωπευτικά έργα από την πρόσφατη δημιουργική του περίοδο, το εντελώς προσωπικό εικαστικό ύφος, όπου με ποιητικότητα, χιούμορ και σαρκασμό, ασκεί, εκτός των άλλων και κοινωνική κριτική γύρω από τα τεκταινόμενα της καθημερινότητάς μας» .

Η έκθεση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια της πόλης να δείξει όχι μόνο τις φυσικές τις ομορφιές αλλά και την συμβολή της στην σύγχρονη τέχνη.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης, κάθε μέρα εκτός Κυριακής και Δευτέρας, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, διάρκεια μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion