Οι Voca People για πρώτη φορά στη Ρόδο στις 26 και 27 Ιουλίου

Οι Voca People για πρώτη φορά στη Ρόδο στις 26 και 27 Ιουλίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

πρωτόγνωρη μουσική παράσταση που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α καπέλα

Μια πρωτόγνωρη μουσική παράσταση που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α καπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων. Φέρνουν επί σκηνής καινούργιες μουσικές ενορχηστρώσεις και αποδίδουν μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών.

Οκτώ ταλαντούχοι μουσικοί, τρεις τραγουδίστριες (άλτο, μέτζο, σοπράνο), τρεις
τραγουδιστές (μπάσος, βαρύτονος, τενόρος) και δύο καλλιτέχνες του beat box ξεδιπλώνουν στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου το ταλέντο τους με ευρηματικότητα και χιούμορ σε δύο μοναδικές παραστάσεις 27 & 28 Ιουλίου 2014.

Λίγα λόγια για τους Voca People:

Πρόκειται για ένα συγκρότημα διεθνούς ακτινοβολίας που παρουσιάζει φωνητικό θέατρο συνδυάζοντας το a cappella και το beat box, παράγοντας τους ήχους μια ολοκληρωμένης ορχήστρας, χωρίς καθόλου μουσικά όργανα.

Οι The Voca People υποτίθεται ότι είναι εξωγήινοι από έναν άλλο πλανήτη πίσω από τον ήλιο, όπου οι κάτοικοι επικοινωνούν μόνο με ήχους. Είναι ντυμένοι στα λευκά, ακόμα και το πρόσωπό τους, εκτός από τα χείλη τους, που είναι κατακόκκινα, ταξιδεύουν με το διαστημόπλοιό τους, το οποίο κινείται μόνο με μουσική. Έφτασαν στη Γη γιατί έχει τεράστια προϊστορία στη μουσική.

Έχουν κάνει παραστάσεις στην Ισπανία, τη Νέα Υόρκη, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία, το Ισραήλ , την Ελλάδα (Θέατρο Badminton 2011) και πολλά άλλα μέρη. Ζητούν τη συμμετοχή του κοινού στα τραγούδια τους, αλλάζοντας ή προσθέτοντας κομμάτια ανάλογα σε ποια χώρα εμφανίζονται. Αν π.χ. βρίσκονται στην Ισπανία παρουσιάζουν τραγούδια στα Ισπανικά για να μπορεί να συμμετέχει και το κοινό στην παράσταση.

Δημιουργοί του γκρουπ είναι οι Lior Kalfo και Shai Fishman. Το motto τους είναι : «Η ζωή είναι μουσική κι η μουσική είναι ζωή».

Ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια των Madonna, Spice Girls, Glen Miller, Elvis, Beach Boys, Michael Jackson, Eurythmics, Nirvana, Britney Spears και πολλών άλλων.

Πηγή: wherevent.com

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion