Έκτακτη συνεδρίαση για το «Ήχος και Φως»

Έκτακτη συνεδρίαση  για το «Ήχος και Φως»

Έκτακτη συνεδρίαση για το «Ήχος και Φως»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 359 ΦΟΡΕΣ

Η Οικονομική Επιτροπή Ρόδου αναμένεται να συνεδριάσει, εκτάκτως, την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αποφασίσει τη συμμόρφωση προς τις παρατηρήσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί του σχεδίου προσυμφώνου για την αξιοποίηση του «Ήχος και Φως».

Ως γνωστόν, πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό, μέχρι στιγμής, δημοτικό ακίνητο για το οποίο έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες αξιοποίησής του και τώρα βρίσκεται ακριβώς στο στάδιο που θα πρέπει να υπάρχει έγκριση του σχεδίου προσυμφώνου από το Ελεγκτικό Συνέδριο ώστε ακολούθως να υπογραφεί το προσύμφωνο.

Σημειώνεται ότι θεωρείται αναμενόμενο να κάνει παρατηρήσεις το Ελεγκτικό και όπως δήλωσε αυτές τις ημέρες και ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς, πρόκειται για «μία ενδιάμεση διαδικασία η οποία μπορεί να θεραπευθεί». Ωστόσο, δεν παρέλειψε, παράλληλα, να επισημάνει ότι οι παρατηρήσεις του Ελεγκτικού θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να επανέλθουν με νέο προσύμφωνο.

Χθες το πρωί, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον ίδιο, με τη συμμετοχή του εντεταλμένου συμβούλου κ. Βασίλη Καρνάβα, του συμβούλου του για θέματα αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας κ. Μπάμπη Λουκαρά καθώς και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, κατά την οποία αποφασίστηκε ότι η μόνη αρμόδια Οικονομική Επιτροπή θα πρέπει να αποφασίσει για τη συμμόρφωση με τις παρατηρήσεις του Ελεγκτικού και γι’ αυτό το λόγο θα συνεδριάσει εκτάκτως την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προβλέπεται επειδή βρισκόμαστε στο τέλος της θητείας.
Αν όλα κυλήσουν, ομαλά, πάντως, η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα ώστε να υπογραφεί το τελικό συμφωνητικό.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς