Η ψυχραιμία ο καλύτερος σύμβουλος σε κάθε περίπτωση

Η ψυχραιμία ο καλύτερος σύμβουλος σε κάθε περίπτωση

Η ψυχραιμία ο καλύτερος σύμβουλος σε κάθε περίπτωση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 416 ΦΟΡΕΣ

Όλοι όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση του τουρισμού

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ψύχραιμοι για το τι λένε και τι κάνουν, όλοι όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση του τουρισμού και των περιπτώσεων που έχουν άμεση σχέση με την διαβίωση των τουριστών στα ξενοδοχεία μας, συστήνει ο συμπολίτης μας κ. Δημήτρης Οικονομίδης, ο οποίος διαθέτει ειδικό αναλυτικό εργαστήριο στη Ρόδο, με την ιδιότητα του Χημικού.

Ο κ. Οικονομίδης, με δηλώσεις του σχετικά με το επίμαχο ζήτημα των ημερών, που αφορά τις περιπτώσεις γαστρεντερίτιδας που παρουσιάστηκαν, σημείωσε μιλώντας στη «Ρ» ότι έχει σημασία ο καθένας από όποια θέση κι αν βρίσκεται να κάνει σωστά και υπεύθυνα την δουλειά του.

Τόνισε ότι ουσιαστικά, πολλά προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν λειτουργούσε ο ΕΦΕΤ όπως θα έπρεπε, κάτι όμως που δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Σε ανάρτηση δε που έκανε στην προσωπική διαδικτυακή του σελίδα, σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι καλό είναι οι μονάδες που παρέχουν υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, να λαμβάνουν όλα τα μέτρα που απαιτούνται προληπτικά και όχι όταν παρουσιάζονται μόνο τέτοιου είδους προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο