Την Τρίτη ο αγιασμός του ΑΕΡΑ

Την Τρίτη ο αγιασμός του ΑΕΡΑ

Την Τρίτη ο αγιασμός του ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Τίποτα το ανησυχητικό ο τραυματισμός του Τσιντάρη στο ματς με το Διαγόρα. Οικογενειακό διπλό αύριο του ΑΕΡΑ με την εφηβική του ομάδα

Παρά το γεγονός πως είναι ακόμα ανέτοιμος κι αυτό φάνηκε στο φιλικό με το Διαγόρα την Τετάρτη, ο ΑΕΡΑ μπαίνει σε εβδομάδα πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως στο φιλικό με τον «γηραιό», ο ΑΕΡΑ δεν ήταν πλήρης καθώς του έλειπαν παίκτες από τους θεωρούμενους βασικούς.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας πιστεύει πως, με την άμεση πρόσθεσή τους στο ρόστερ της ομάδας, θα αποκτήσει πιο ισχυρή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Κενενούνης, Τσαγκάρης, Γιαννακάκης, Κοντάρης και Βασιλείου αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα, για να ξεκινήσουν προπονήσεις, αλλά και για να μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι δυο τελευταίοι, αναμένονται στο νησί μας το Σαββατοκύριακο.

Αύριο έρχεται ο Κοντάρης, ο οποίος συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, πως θα βοηθήσει άμεσα τον ΑΕΡΑ, ενώ την Κυριακή θα έρθει και ο Βασιλείου.

Στο μεταξύ ο Τσιντάρης δεν είχε κάτι το ανησυχητικό μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Διαγόρα, ενώ κάποια θλάση θα ταλαιπωρήσει τον Τύρελη που όπως κι ο Τσιντάρης, ήταν από τα παιδιά που ξεχώρισαν.

Παράλληλα όπως επισημάνθηκε, την Τρίτη θα γίνει ο αγιασμός όλων των τμημάτων στον ΑΕΡΑ, ενώ αύριο αντί για φιλικό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την εφηβική τους ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή