Επισκέψεις σε νησιά της Δωδεκανήσου πραγματοποιεί ο Τέρενς Κουίκ

Επισκέψεις σε νησιά  της Δωδεκανήσου  πραγματοποιεί ο Τέρενς Κουίκ

Επισκέψεις σε νησιά της Δωδεκανήσου πραγματοποιεί ο Τέρενς Κουίκ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 440 ΦΟΡΕΣ

Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται από χτες το βράδυ στα πλαίσια νέας τετραήμερης επίσκεψης στην περιοχή, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Με το τέλος της περιοδείας στη Κρήτη, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, έφτασε αργά προχθές το απόγευμα (Παρασκευή 17.10.14) στην Κω, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με την τοπική Συντονιστική, στα πλαίσια της εκλογικής ετοιμότητας στην οποία έχουν μπει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Χθες το πρωί (18.10.14) έκανε μονοήμερη επίσκεψη στη Νίσυρο, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση των κατοίκων του νησιού, για να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της πολιτικής της μνημονιακής συγκυβέρνησης
Η συνάντηση του Τέρενς Κουίκ με τους κατοίκους έγινε στην κεντρική πλατεία, αφού προηγουμένως είχε επισκεφτεί τον Δήμαρχο του νησιού Χριστοφή Κορωναίο.

Αργά το απόγευμα, στην Κω, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που έχει αναλάβει και τη κοινοβουλευτική ευθύνη των Δωδεκανήσων, επισκέφτηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο και στην συνέχεια είχε συνάντηση εργασίας με τον νέο Δήμαρχο της Κω Γιώργο Κυρίτση. Σήμερα Κυριακή η περιοδεία του Τέρενς Κουίκ θα συνεχιστεί με επίσκεψή του στη Κάλυμνο και το βράδυ θα βρίσκεται στη Ρόδο, όπου θα έχει συναντήσεις με τη τοπική Συντονιστική του Κινήματος, όπως και με αυτή της Νεολαίας Ρόδου.

Τη Δευτέρα το πρωί θα συναντηθεί με τον νέο Δήμαρχο και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη του νησιού, όπως και με τον Πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων για τα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κλάδο του.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο