Νικηφόρο «ζέσταμα» για τις μικτές Δωδεκανήσου

Νικηφόρο «ζέσταμα» για τις μικτές Δωδεκανήσου

Νικηφόρο «ζέσταμα» για τις μικτές Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 559 ΦΟΡΕΣ

Με το φτωχό, πλην τίμιο 1-0 επιβλήθηκαν των Κυκλάδων τόσο οι Παίδες, όσο και οι Νέοι της Δωδεκανήσου στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ

Με το ίδιο σκορ, αλλά σε διαφορετική ταχύτητα επιβλήθηκαν χθες οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων των αντίστοιχων συγκροτημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές των Θεόδωρου Θεοδώρου και Γιάννη Σιφωνιού έχουν ρεπό, ενώ τη Δευτέρα αντιμετωπίζουν τις μικτές της Λέσβου.

Οι Παίδες
Φτωχό μοιάζει το 1-0 για να περιγράψει την ανωτερότητα των παίδων της Δωδεκανήσου στο χθεσινό παιχνίδι.

Τα παιδιά του Γιάννη Σιφωνιού ήταν καλύτερα από τους Κυκλαδίτες, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έχασαν πληθώρα ευκαιριών, με μεγαλύτερη αυτή του 18ου λεπτού, όταν μετά το σουτ του Ζούνη στο δεξί δοκάρι, ο Καραμανώλης πήρε το «ριμπάουντ», ωστόσο δεν σημάδεψε σωστά ενώπιον της κενής εστίας, στέλνοντας την μπάλα ξυστά πάνω το οριζόντιο δοκάρι.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 46’ με θαυμάσια απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αλαβέρα, ο οποίος έστειλε την μπάλα «συστημένη» στη δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι Κυκλάδες είχαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 40’, όταν η κεφαλιά του Γκέτσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε το μακρινό σουτ του Αλαβέρα στο 48’, με τη Δωδεκάνησο να χάνει την ευκαιρία για το 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλαμάτας (Εύβοια) και βοηθοί του οι Μιχαηλίδης (Βοιωτία) και Νέγρης (Χίος).

Οι συνθέσεις:
Παίδες
Δωδεκάνησα: Καλανδράνης, Αρέτογλου, Νικολής, Κοντός, Χατζηδημητρίου, Μαγιόγλου (52’ Μπίλλης), Ζούνης (62’ Αυγουστάκης), Αλαβέρας, Καραμανώλης, Αρίφης, Τζουανάκης
Κυκλάδες: Μανδηλαράς, Γεραρδής, Γούτσινος (41’ Κανιούρας), Λεγάκης, Καραφυλλάκης, Πρίντεζης, Πρέβολης, Κωνσταντινίδης, Φώσκολος (48’ Πομπάι), Γκέτσι, Δεγέτας

Οι Νέοι
Σε αντίθεση με το παιχνίδι των παίδων, εκείνο των νέων ήταν κλειστό και φτωχό σε φάσεις, με τη μικτή Δωδεκανήσουνα αξιοποιεί τη μία από τις λιγοστές ευκαιρίες της και να κατακτά την αγχωτική νίκη με 1-0.

Ήταν το 18ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Τριμμάτης «μυρίστηκε» το λάθος στο γύρισμα του Ζολτανίδη προς τον τερματοφύλακά του, πετάχτηκε ταχύτατα στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα με έξυπνο πλασέ. Οι Κυκλαδίτες απείλησαν με τον Λεγάκη στο 80’, όταν το σουτ που εξαπέλυσε από καλή θέση έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης, με βοηθούς τους Καλαμάτα και Νέγρη.
Οι συνθέσεις:
Κυκλάδες: Πρίντεζης, Βλαβιανός, Ζολτανίδης, Ψαράς, Μελαδίτης, Παραβάνος, Λεγάκης, Καραμηνάς, Μιχούρης (78’ Γούτσινος), Ασλάνης, Σαφειράς (46’ Βόλτσης)
Δωδεκάνησα: Λιβισιανός, Κόρλος, Διακογεωργίου (49’ Λόλι), Δασκαλάκης, Καλλιώρας, Βισβίκης, Σβύνος, Κανάρης, Τριμμάτης, Τρέχας (59’ Κουντούρη), Γανωτάκης (75’ Κρεκούκιας).

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!