Έκθεση χειροποίητης τέχνης

Έκθεση χειροποίητης τέχνης

Έκθεση χειροποίητης τέχνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 642 ΦΟΡΕΣ

Επιτυχημένη η διήμερη έκθεση χειροποίητου «Days of Art» που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 13 & 14 ∆εκεμβρίου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν το περασμένο σαββατοκύριακο να επισκεφθούν την έκθεση χειροποίητης τέχνης, να θαυμάσουν τις δημιουργίες των εκθετών, αλλά και να αγοράσουν κάποιες από αυτές.




Πέρα από τα εκθεσιακά περίπτερα κάθε καλλιτέχνη, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και διάφορα shows καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου. Τα shows ήταν διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναφέρονται σε κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά ευθέως, ή και με μεταφορές. Κεντρικός άξονας κάθε show ήταν χειροποίητα ρούχα, κοσμήματα, πίνακες, ζωγραφισμένα μπουκάλια, υλικά από ανακυκλώσιμα υλικά.

Oι παρευρισκόμενοι, επίσης, είχαν την ευκαιρία να γευτούν ζεστά ροφήματα από την Coffee plus, αλλά και cocktails με Metaxa από την ομάδα του Barevolution, συνοδευμένα από μπουκίτσες της Pizza Fan. Από την έκθεση δεν έλειπε κι η μουσική, για την οποία φρόντισαν ο Kostas X, Paschalis Kostas, Ian Rhodes, Angel K, Theo Koum.




Με την παρουσία τους τίμησαν την έκθεση άνθρωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και το μουσικό στερέωμα.




Η διοργανώτρια εταιρεία Beyond group, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς Metaxa, MAC, Hairhouse, Barevolution, Kappa Security, Coffee plus. AlexiaK, Kanakis, Pizza Fan, The art eye Dimitris Bilias, καθώς και τα ΜΜΕ που στήριξαν και προώθησαν την έκθεση, αλλά και τον κ. Σκουτέλη για την παραχώρηση του χώρου Narkissos Deco.

Η ομάδα του «Days of Art» έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες και προετοιμάζεται για την επόμενη έκθεση.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion