Για το “διπλό” στο Αιγάλεω

Για το “διπλό”  στο Αιγάλεω

Για το “διπλό” στο Αιγάλεω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Με νίκη θέλουν να κλείσουν οι Άγιοι Θεόδωροι το 2014

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Αιγάλεω με την ομώνυμη ομάδα έχουν μπει οι Άγιοι Θεόδωροι οι οποίοι αύριο αναχωρούν για την Αθήνα.

Η ομάδα του Αρχαγγέλου έχει αφήσει πίσω της την ήττα και την κακή εμφάνιση με το Κορωπί και παρόλο που δεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά τους Βογιατζή, Ξυπολιτά στη σύνθεσή της θα παλέψει για το «διπλό» το οποίο θα τη φέρει πιο κοντά στην επίτευξη της παραμονής.

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2014 οι «Άγιοι» θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία, έχει ίδιο στόχο και μέχρι στιγμής ποντάρει στην έδρα της για να μαζέψει τους απαιτούμενους βαθμούς. Προέρχεται από νίκη στο τοπικό ντέρμπι με το Διαγόρα Δρυοπιδέων ωστόσο αυτή την Κυριακή δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της λόγω τιμωρίας.

Στα προηγούμενα εκτός έδρας ματς οι Άγιοι Θεόδωροι φρόντισαν να φανούν ανταγωνιστικοί κι έχασαν στις λεπτομέρειες τόσο στον Κρόνο όσο και στον Σπόρτιγκ ενώ στον Ηρόδοτο αντιμετώπισαν κι άλλα «εμπόδια» πέραν των αγωνιστικών. Αυτή τη φορά θα επιδιώξουν να συνδυάσουν την καλή τους εικόνα με θετικό αποτέλεσμα και να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!