Ο Άρης παίζει τα ρέστα του

Ο Άρης παίζει τα ρέστα του

Ο Άρης παίζει τα ρέστα του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 515 ΦΟΡΕΣ

Tις όποιες πιθανότητες του έχουν μείνει για να προλάβει τα πλέι οφ θα διεκδικήσει ο Άρης κόντρα στο Διαγόρα. Στην απόκτηση του 22χρονου μέσου Απόστολου Χατζημανώλη προχώρησαν οι Αρχαγγελίτες, που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για τα χάλια του γηπέδου τ

Οι οκτώ βαθμοί που χωρίζουν τον Άρη από τις θέσεις των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries είναι σίγουρα πολλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας, ωστόσο στην παρούσα φάση, όχι αρκετοί για να στερήσουν στους Αρχαγγελίτες το δικαίωμα να δώσουν τη μάχη τους, έστω και κόντρα στις πιθανότητες.

Η «κρυφή ελπίδα» περνάει για το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξανδρή μέσα από το επικείμενο ντέρμπι με το Διαγόρα, καθώς μόνο αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ισχυρού του αντιπάλου και μάλιστα σε ουδέτερο, λόγω τιμωρίας, γήπεδο, θα μπορέσει να επικαλεστεί τα «μαθηματικά».

Στο ματς με τους «κυανέρυθρους» ο τεχνικός του Άρη είναι πολύ πιθανό να έχει στη διάθεσή του μία επιπλέον επιλογή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του συλλόγου τα βρήκαν σε όλα με τον 22χρονο μέσο Απόστολο Χατζημανώλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Μασσάρων και λογικά, μέχρι το Σαββατοκύριακο το δελτίο του θα έχει εκδοθεί.

Φωνή βοώντος…
Εν τω μεταξύ, σε μαύρα χάλια παραμένει το γήπεδο του Αρχαγγέλου, με τους ανθρώπους του Άρη να λένε, εμφανώς εξοργισμένοι, πως οι επανειλημμένες εκκλήσεις τους να ξεκινήσουν επιτέλους οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, καθώς και των αποδυτηρίων, έχουν πέσει στο κενό.

Παρά τη δημόσια διαμαρτυρία τους, η οποία υποστηρίχθηκε από το φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει την κατάντια του γηπέδου, ουδείς συγκινήθηκε, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα της ομάδας να παραμένει ανυπόφορη.

Στο… «κλαμπ» ο Κοντόγιαννος
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Κοντόγιαννος, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγέλα.
Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Άρη εύχονται στο ευτυχισμένο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.


Παίζει τα ρέστα του

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!