Δεν μπορεί να λείπει

Δεν μπορεί να λείπει

Δεν μπορεί να λείπει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 368 ΦΟΡΕΣ

Με τη δική του αποστολή, ικανή για διακρίσεις, θα ταξιδέψει ο Ζυγός Ρόδου και θα συμμετάσχει στα τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα τζούντο τον Φεβρουάριο

Ο Ζυγός, ο σύλλογος που έχει αναδείξει εδώ και χρόνια πανελληνιονίκες και αθλητές-αθλήτριες με συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις τζούντο, πρόκειται να έχει την εκπροσώπησή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης των Άνω Λιοσίων.

Οι κατηγορίες παίδων-κορασίδων β’, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων α’ και νέων καλλιεργούνται στη Ρόδο, γι’ αυτό τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις είναι μια καλή ευκαιρία, όχι απλώς συμμετοχής αλλά και διεκδίκησης διάκρισης.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθούν ονόματα αθλητών κι αθλητριών, ο ροδίτικος σύλλογος θα ταξιδέψει σίγουρα με τη δική του αξιόλογη αποστολή και είναι επίσης βέβαιο πως μπορεί να επιστρέψει με μετάλλια στις αποσκευές.

Το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται σε μια περίοδο κατά την οποία τα παιδιά έχουν υποχρεώσεις με τα σχολεία τους, ενώ η Ομοσπονδία δεν καλύπτει μετακινήσεις οικονομικά, κάνει ακόμα σπουδαιότερη την προσπάθεια κάθε νησιωτικού συλλόγου.

Όταν και θα αποσταλούν οι οριστικές δηλώσεις συμμετοχής στους διοργανωτές, θα γνωστοποιηθούν ποια θα είναι τα άτομα της αποστολής κάτω από συνθήκες…πίεσης, όταν διοργανώνονται τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα μέσα σε δύο μόλις μέρες.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή