Προσκοπικές Δραστηριότητες

Προσκοπικές Δραστηριότητες

Προσκοπικές Δραστηριότητες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 609 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 οι Ανιχνευτές του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ρόδου πραγματοποίησαν εσωτερικό καθαρισμό του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής της πόλης μας.

Οι Ανιχνευτές, έφηβοι ηλικίας 15-18 ετών, προετοιμάζονται από το προσκοπικό πρόγραμμα για να ενταχθούν αρμονικά στους κόλπους της Κοινωνίας και να συμβάλλουν δυναμικά στη βελτίωση της ως ενεργοί πολίτες.
Προσφέρουν εθελοντικά στους συμπολίτες τους αναπτύσσοντας αυξημένη κοινωνική ευθύνη.

Προσκοπικές Δραστηριότητες
Συγκεκριμένα οι Ανιχνευτές μέσα από ομίλους εργασίας οργάνωσαν τη δράση και συνεργάστηκαν με τον κ. Παλαιολόγου Μιχαήλ, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου έως την Καθαρά Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο η 97η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων με Αρχηγό τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Παντελή Προμπονά.

Η συγκεκριμένη Βασική Εκπαίδευση απευθύνεται στους Βαθμοφόρους (ενήλικα στελέχη) του προσκοπικού τμήματος Αγέλης Λυκοπούλων που απασχολεί παιδιά ηλικίας 7-11 χρόνων και σκοπό έχει να μάθουν πως να εφαρμόζουν στην πράξη το Προσκοπικό Πρόγραμμα του Κλάδου. Στη σχολή συμμετείχαν 17 Βαθμοφόροι από τη Ρόδο , τη Χίο και την Αθήνα.

Προσκοπικές Δραστηριότητες
Οι Βαθμοφόροι του 1ο Συστήματος Ιαλυσού σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου συμμετείχαν στην οργάνωση και στη διεξαγωγή των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρόδου το διήμερο 21 Φεβρουαρίου -22 Φεβρουαρίου 2015.
Οι Πρόσκοποι του 3ου Συστήματος Παραδεισίου και του 1ου Συστήματος Ιαλυσού συμμετείχαν στις τοπικές αποκριάτικες εκδηλώσεις με πρωτότυπες και ευφάνταστες εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών