Συνολική η προσπάθεια για την επιτυχία του τουρνουά

Συνολική η προσπάθεια για την επιτυχία του τουρνουά

Συνολική η προσπάθεια για την επιτυχία του τουρνουά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 69 ΦΟΡΕΣ

Οι Ιππότες ευχαριστούν όλους όσοι μόχθησαν για την επιτυχία του αναπτυξιακού τουρνουά τους

Με πολύ καλές εντυπώσεις έφυγαν από το νησί μας ποδοσφαιριστές και συνοδοί των συμμετεχουσών ομάδων στο αναπτυξιακό τουρνουά των Ιπποτών. Οι διοργανωτές, θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους όσοι μόχθησαν για την επιτυχία του, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μερικές ημέρες μετά την ολοκλήρωση του 2ου διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των Ιπποτών, η οργανωτική επιτροπή και ο Γιώργος Δανάς θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία Blue Star Ferries, και ιδιαίτερα τον κ. Σακέλλη, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου, ιδιαίτερα τον κ. Διακοσταματίου, την ΕΠΣΔ, τον πρόεδρο της κ. Διακοφώτη Παναγιώτη, τον πρόεδρο του ΤΟΔ κ. Ζανεττίδη Κωνσταντίνο, τον ιατρό κ. Γιάννη Μιχαηλίδη, τον κ. Σιδηρόπουλο Σάββα για τις μετακινήσεις των ομάδων, τον κ. Σπανό Ιωάννη, την κ. Καρατζιά Κωνσταντίνα, υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων, τον Μαγκάνη Ραφαήλ, τον Τάκη Χατζηγεωργίου τα παιδιά που ήταν στις επιτροπές των γηπέδων και πραγματικά μόχθησαν ιδιαίτερα και, κλείνοντας, τον προϊστάμενο του ΔΟΠΑΡ κ. Θεόδωρο Θεοδώρου για τη στήριξή του.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ακαδημίες των ΠΑΕ που ήλθαν στο νησί και μας τίμησαν με την παρουσία τους:

την Μπεσίκτας, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ακόμα, τις ομάδες από τα νησιά μας που ήταν ο ΑΟ Δικαίου, ο ΠΑΟΚ Κω, ο Ανταγόρας Κω, οι Αθλοπαιδιές Κω, ο ΑΟ Σύμης, ο Ποσειδώνας Καρπάθου και ο Ιαπετός Καρπάθου.

Τέλος, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον κ. Νίκο Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων Αμφιτρύων, Butterfly, Mimosa τον κ. Ίντζα του Σεμίραμις και τον κ. Καμπουράκη του Meditteranian».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή