Ρόδος: Tουρίστες υιοθετούν αδέσποτα σκυλάκια απο τις παραλίες [video]

Ρόδος: Tουρίστες υιοθετούν αδέσποτα σκυλάκια απο τις παραλίες [video]

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 639 ΦΟΡΕΣ

Την ώρα που αρκετοί από τους συμπολίτες μας βασανίζουν ή και σκοτώνουν τα αθώα αυτά πλάσματα, οι επισκέπτες του νησιού μας, αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα

Το ανθρώπινό τους πρόσωπο συνεχίζουν να δείχνουν δεκάδες από τους τουρίστες που έρχονται στο νησί μας για διακοπές και επιστρέφουν έχοντας "υιοθετήσει" ένα ή και περισσότερα αδέσποτα που βρίσκονται στους δρόμους του νησιού μας.

Χαρακτηριστική περίπτωση επισκέπτη του νησιού μας, η οικογένεια του οποίου απέκτησε δύο νέα μέλη, είναι η Άννα, η οποία αγάπησε δύο κουτάβια που περιφέρονταν στην παραλία της Καλάθου και δεν μπορούσε να φύγει χωρίς αυτά. Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι αυτά βρίσκονταν στην παραλία της Καλάθου και καθημερινά έπαιζαν δίπλα σε εκείνη και στην παρέα της.

Όταν ήρθε η ώρα για την κοπέλα να φύγει, η ίδια άρχισε να κλαίει και συνειδητοποίησε ότι είχε δεθεί μαζί τους. Το ίδιο μάλλον συνέβη και με τα κουτάβια, τα οποία τους ακολουθούσαν, έτσι όπως αναφέρει και η ίδια, ένας γερμανικός οργανισμός που βρίσκεται στο νησί μας, τη συμβούλεψε να τα πάρει μαζί της. Και αυτό έκανε! Τα πανέμορφα σκυλιά, απο χθες βρίσκονται στην Ολλανδία έχοντας αποκτήσει καινούργια οικογένεια!

Τα δύο κουτάβια που περιφέρονταν στην παραλία της Καλάθου

Και βέβαια η παραπάνω είναι μια απο τις δεκάδες περιπτώσεις υιοθεσίας αδέσποτων ζώων από τουρίστες του νησιού μας. Την ώρα που αρκετοί από τους συμπολίτες μας βασανίζουν ή και σκοτώνουν τα αθώα αυτά πλάσματα, οι επισκέπτες του νησιού μας, αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό μια νέα ευτυχισμένη ζωή στα αδέσποτα.




Διαβάστε ακόμη

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι