Ο Γιώργος Φοιρός κατέθεσε τις απόψεις του στο Δ.Σ. του Διαγόρα

Ο Γιώργος Φοιρός κατέθεσε τις απόψεις του στο Δ.Σ. του Διαγόρα

Ο Γιώργος Φοιρός κατέθεσε τις απόψεις του στο Δ.Σ. του Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τους παράγοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος

Βρέθηκε για λίγες μέρες στη Ρόδο ο Γιώργος Φοιρός κι όπως ήταν φυσικό, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά με τους παράγοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Διαγόρα. Η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του «γηραιού» ήταν μικρή και δεν συνοδεύτηκε με το ανάλογο αποτέλεσμα.

Βέβαια είναι αλήθεια πώς, «συμμάζεψε» κάπως τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά οι αγώνες κάθε τρεις μέρες δεν του έδωσαν την ευκαιρία να διορθώσει κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και να περάσει τις δικές του απόψεις στο παιχνίδι των «κυανέρυθρων», που είχε αρκετή εμπειρία και ενθουσιασμό.

Ο κ. Φοιρός συνεπώς κι αφού απέτυχε ο «γηραιός» της πόλης μας να φτάσει στον τίτλο, έφυγε με το τέλος των αγώνων και επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στο νησί μας, για διακοπές αυτή τη φορά.
Με την επιστροφή του, συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και είχε εγκάρδια συνομιλία μαζί της, εκθέτοντας τις απόψεις του για τα όσα διαπίστωσε κατά την διάρκεια της παραμονής του στον πάγκο του Διαγόρα, αναφερόμενος με κάθε λεπτομέρεια, σε όλες τις εκφάνσεις της ενασχόλησης του.

Πάντως ο κ. Φοιρός δεν συνεχίζει στον πάγκο του Διαγόρα, διαψεύδοντας έτσι κάποιες φήμες που τον ήθελαν και πάλι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Το Σάββατο η Γ.Σ.
Στο μεταξύ, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, κατά την οποία θα γίνει ο απολογισμός και πιθανότατα θα υπάρξει η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μέχρι χθες πάντως, δεν είχε υπάρξει καμία ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης του Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος πιθανότατα να συνεχίσει στην προεδρία της Διοίκησης του Διαγόρα.

Στην Γενική Συνέλευση του Διαγόρα θα αναδειχθεί η νέα Διοίκηση του συλλόγου
Στην Γενική Συνέλευση του Διαγόρα θα αναδειχθεί η νέα Διοίκηση του συλλόγου

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!