Aπειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται ο Ηλίας Καματερός

Aπειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται ο Ηλίας Καματερός

Aπειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται ο Ηλίας Καματερός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 362 ΦΟΡΕΣ

Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Κω

Απειλητικά μηνύματα δέχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός, για το θέμα των παράνομων μεταναστών. Αυτό καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Κω που σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

"Η Κως αντιμετωπίζει πρόβλημα για την ολιγοήμερη φιλοξενία προσφύγων, που παρά τα αυξημένα μέτρα ελέγχου φτάνουν στο νησί μας διωγμένοι από τις εστίες πολέμου της ευρύτερης περιοχής, λόγω έλλειψης των αναγκαίων υποδομών και υποστελέχωσης των αρμόδιων υπηρεσιών.

Οι εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες (Αστυνομία, Λιμεναρχείο) εξαντλούν τις δυνατότητές τους για την οργανωμένη υποδοχή προσφύγων και μεταναστών και την ταχύτερη διεκπεραίωση των διαδικασιών προώθησής τους.

Αντίθετα η Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού δεν αναλαμβάνει την παραμικρή πρωτοβουλία να προστατεύσει την εικόνα της πόλης, τροφοδοτώντας αντιδράσεις που δημιουργούν αδιέξοδα, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, αδιαφορεί και δε συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης ενώ πλησιάζει στην κορύφωσή της η τουριστική περίοδος.

Πως μπορεί να αδιαφορεί στην όξυνση μιας δύσκολης κατάστασης που δυσφημεί το νησί μας, σε τι πολιτικά οφέλη μπορεί να προσδοκά από αυτό; Ποιόν αντιπολιτεύεται ο Δήμαρχος Κω με την αρνητική στάση του, την κυβέρνηση ή τους συμπολίτες μας;

Όσον αφορά στην προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν πρόβλημα με απειλητικά τηλεφωνήματα στον συμπατριώτη μας Βουλευτή Ηλία Καματερό τους καλούμε να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην επιτίθενται σε ανθρώπους που δεν υποκρίνονται αλλά νοιάζονται πραγματικά να δώσουν λύση στο πρόβλημα".

Διαβάστε ακόμη

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη