Ο «Έρωτας Δυνάστης» θα παρουσιαστεί στη Ρόδο

Ο «Έρωτας Δυνάστης» θα παρουσιαστεί στη Ρόδο

Ο «Έρωτας Δυνάστης» θα παρουσιαστεί στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 370 ΦΟΡΕΣ

Ένα υπέροχο βιβλίο από τη Χρύσα Ζανεσή - Αλεξάκη

Η Χρύσα Ζανεσή Αλεξάκη, είναι γνωστή ήδη από τα μυθιστορήματα της Σερφάρω αγάπη μου… σερφάρω που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013 και Έρωτας με χρώμα φεγγαριού το Σεπτέμβριο του 2014. Γεννήθηκε στην Κρήτη και ζει μόνιμα στη Ρόδο, όπου και διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και έχει πάρει μέρος σε πολλές πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις. Αφιερώνει ώρες από τον ελεύθερο χρόνο της για τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών και ιστοριών, θεατρικών έργων, καθώς επίσης μυθιστορημάτων και αφηγημάτων.

Έχει βραβευτεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών σε διαγωνισμό με το διήγημα «Άρωμα ελευθέριας» ενώ αρκετά από τα διηγήματα της υπάρχουν σε συλλογικές εκδόσεις. Γράφει από μικρή ηλικία προσπαθώντας πάνω στο άψυχο χαρτί να δώσει ζωή μέσα από τις σκέψεις και τη φαντασία της.


Η ιστορία στο συγκεκριμένο βιβλίο είναι ολόκληρη αληθινή όπως την αφηγήθηκε η πρωταγωνίστρια αλλά και όπως την κατέγραψε από το ημερολόγιό της η συγγραφέας μας. Διαδραματίζεται στο νησί μας τη Ρόδο μας. Μια ιστορία αγάπης που γέμισε πολλά ερωτηματικά την Χρύσα. Πόσοι άνθρωποι γύρω μας έχουν βιώσει τόσο πόνο από την αγάπη; Πόσοι τυραννιούνται για να ξεχάσουν κάποιον ή κάποια που ερωτεύτηκαν;

Πόσοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους προκειμένου να μην υποφέρουν από αυτή; Πόσοι τελικά, αγαπάνε δυνατά και αληθινά; Πόσο δυνατά αγαπήθηκαν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, ο Μιμίκος και η Μαίρη για να φτάσουν ως στο θάνατο; Πόσοι τρελάθηκαν χάνοντας αυτόν ή αυτήν που λάτρεψαν; Πόσοι σκότωσαν και κλείστηκαν φυλακή για την αγάπη; Η Στέλλα αγάπησε πιο πολύ από το πολύ πιο δυνατά απο το δυνατά τον Τσαμπίκο.


Η αγάπη δεν μπορεί να γίνει μίσος υποστηρίζει σε ολόκληρη την αφήγηση της. Και εκείνη ακόμα τον λατρεύει και ας καταδυνάστευσε τον έρωτα της.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου και ώρα 20.00 στο Πάρκο Ροδίνι.

Διαβάστε ακόμη

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»