Μοσχάτο, Νίκαια και τώρα …Ρόδος!

Μοσχάτο, Νίκαια και τώρα …Ρόδος!

Μοσχάτο, Νίκαια και τώρα …Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιάννης Λουκής το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλιθέας

Από τα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ στη Ρόδο, αυτή τη φορά για να παίξει μπάσκετ και όχι για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία όπως πριν τρία χρόνια. Ο Γιάννης Λουκής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αθλητικής Ένωσης Καλλιθέας και θα ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή.

Αναλυτικά: «Ο Γιάννης Λουκής είναι στη Ρόδο για να υπογράψει στην ΑΕ Καλλιθέας. Ο έμπειρος αθλητής, που το τελευταίο διάστημα ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα μας, αποφάσισε να δώσει τα χέρια και ν’ αγωνιστεί για λογαριασμό μας.

Ο προπονητής μας, Δημήτρης Σαρίκας, παρακολούθησε τον αθλητή στο γήπεδο της Καλλιθέας κι «άναψε το πράσινο φως» της μεταγραφής του.

Ο Γιάννης Λουκής γεννήθηκε το 1985, έχει ύψος 1.76μ. και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελευθερία Μοσχάτου, με προπονητή το Γιώργο Σίμο, νυν του Πόλις Καλλιθέας, ενώ έπαιξε για πολλά χρόνια στο Λέοντα Μοσχάτου.

Οι καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στον Παννεαπολικό Νικαίας όπου κι αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Καλλιθέας».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!