Κοντά σε επιθετικό ο Απόλλων Απολλώνων

Κοντά σε επιθετικό ο Απόλλων Απολλώνων

Κοντά σε επιθετικό ο Απόλλων Απολλώνων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 68 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστή με έφεση στο γκολ

Μία επιπλέον επιλογή για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του είναι πιθανό να έχει σύντομα στη διάθεσή του ο προπονητής του Απόλλωνα Απολλώνων, Σάσα Γιόνοβιτς.

Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με νεαρό επιθετικό και επί της ουσίας, περιμένουν το «πράσινο φως» από την ομάδα στην οποία ανήκει και η οποία δεν είναι αρνητική στην προοπτική της παραχώρησής του.

Λίγες οι απουσίες

Την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Απολλώνων και σήμερα θα ξεκουραστούν, στο πλαίσιο του ρεπό που τους παραχώρησε ο Σάσα Γιόνιβιτς. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς οι λίγοι παίκτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, ακολουθούν με συνέπεια ατομικό πρόγραμμα.

Οι μόνοι που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να «ιδρώσουν» είναι ο Σάββας Διακοναστάσης, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα μόλις του το επιτρέψουν τα ωράριά του, καθώς και ο στρατευμένος Γρηγόρης Τσοπανάκης, στον οποίο η διοίκηση προσπαθεί να εξασφαλίσει εξόδους.

Με Φοίβο το πρώτο φιλικό

Το επόμενο Σάββατο θα παρουσιάσουν οι Απολλωνιάτες το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους. Ο Σάσα Γιόνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα πάνε στην Κρεμαστή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το Φοίβο. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων φιλικών αγώνων προετοιμασίας θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!