Η υποθηκευμένη αξιοπρέπεια των καταδυναστευμένων πολιτών

Η υποθηκευμένη αξιοπρέπεια  των καταδυναστευμένων πολιτών

Η υποθηκευμένη αξιοπρέπεια των καταδυναστευμένων πολιτών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

Τα καθημερινά δράματα που βιώνουμε εξ αιτίας των αλητάμπουρων των εθνοκτόνων εθνοπατέρων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι πρωτοφανή.

Δεν μπορώ να μείνω απαθής με τα γεγονότα που εξελίσσονται «δίπλα μου», γι’ αυτό επιτρέψτε μου να εκφράσω τον σεβασμό μου στους «υγιείς» σκεπτόμενους συμπολίτες μου και τον αποτροπιασμό μου για τους εγκληματίες άβουλους πολιτικούς, που συνετέλεσαν με τις πράξεις τους και με τις ενέργειες τους, εγκλήματα κατά της ζωής των πολιτών, αυτής της κατά καμένης οικονομικά, χώρας μας, από τους οικονομικούς εκτελεστές που επιβουλεύουν τα περιουσιακά μας στοιχεία .

Ανθρωπόμορφα τέρατα της πολιτικής σκηνής, δυνάστες που κατακρεουργήσατε την επίγεια ζωή των πολιτών της προδομένης και παραδομένης πλέον Χώρας μας, στη Γερμανική κηδεμονία, κατοχικοί ηγετίσκοι, την οποίαν ύπαρξή μας, την εναποθέσατε στην ανθρωποκρεατομηχανή των γκεμπελίσκων κατακτητών, προκειμένου να σώσετε τα δικά σας τομάρια, που περιβάλλονται από τα αργύρια της προδοσίας, στα οποία «κολυμπάτε», καταβυθίζοντας τους καταδυναστευμένους πολίτες «ψυχή τε και σώματι» στα τάρταρα του «αιώνιου» σκότους, δίχως καμία, μα καμία απολύτως ελπίδα, έστω και εικονική!!!!

Προδότες ανθέλληνες, έναντι πινακίου φακής, πουλήσατε γη-ουρανό- και θάλασσα, δεν είναι υπερβολή, δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι ένα εφιαλτικό όνειρο, είναι δυστυχώς μια σκληρή υποκρυπτόμενη πραγματικότητα, για την οποία μόνο οι ψυχασθενείς πολιτικοί αλιγάτορες που μας κυβερνούν, διατυμπανίζουν για την ευημερία μας!!! Για την επανεκκίνηση της οικονομίας και άλλες παρόμοιες και παντού είδους αίολες παραφιλολογίες, και μπαρουφολογίες, για τις οποίες, δεν γίνονται πλέον πιστευτοί.

Εθνικοί πολιτικοί μειοδότες, γιατί δεν μας λέτε, την αλήθεια, ότι ακόμα «και το κουφάρι σας πλέον ανήκει στους Γερμανούς κατακτητές, διότι από σας θα πρέπει να πληρωθεί το δυσβάστακτο αέναο χρέος», παρά μόνο νυχθημερόν μας βασανίζετε και μας καθυβρίζετε νοητικά και ψυχολογικά, μας κοροϊδεύετε εν γνώσει σας, υπόσχοντας μας, ψεύτικη «ευδαι-μονία» που επί μία 5ετία μας οδηγείτε σε ψυχοφθόρα κρεματόρια!!! και σε παράδεισους αυτοκτονίας!! δίχως ημερομηνία λήξεως!!!

Το παγκοσμίως παράδοξο και πρωτότυπο γεγονός, είναι, ότι για όλες αυτές τις φοβερές καταστροφές που επιτελέσατε σε βάρος του «άμαχου» πληθυσμού σας, είναι ότι Σας πληρώνουμε από το υποτιθέμενο υστέρημά μας, για να μας αποτελειώσετε!!!

Δεν μένει καμία αμφιβολία, ότι όλες οι εξουσίες που απορρέουν από το υποτιθέμενο κράτος μας, πηγάζουν πλέον από τις γερμανικές ερπύστριες και είναι παραδομένες στις Γερμανικές ορδές των ληστοσυμμοριτών, καθότι οι Γερμανοί, εισέρχονται στη Χώρα μας, με ύφος επιβλητικό, υποτακτικό, κατοχικό, υποτιμητικό και αλανιάρικο, οι οποίοι αλωνίζουν τις υπηρεσίες του Έθνους μας.

Το οικονομικό όφελος που έχει η Γερμανία από τον στραγγαλισμό του Ελληνικού Έθνους, απ αυτή την αθλιότητα που μας επέβαλαν οι αλήτες, τα ποσά είναι μυθώδη, για τα δεδομένα, της υποτιθέμενης ανύπαρκτης μεσαίας τάξης.

Αγαπητοί μου, εκτελεστές του Έθνους, αγαπητοί μου εθνοσωτήρες της συμφοράς, που φροντίζετε με περίσσια χάρη, την δική σας προσωπική σας Σωτηρία, φροντίζοντας μας παράλληλα με κατασκευασμένα ψεύδη, να μας οδηγήσετε στην γη της Επαγγελίας!!!!

Επιλέξατε την αφάνεια του Έθνους δια του οικονομικού στραγγαλισμού του λαού σας, που είναι ο χειρότερος αργός θάνατος, είναι ο πιο εξευτελιστικός θάνατος, αφού πρώτα έχετε θανατώσει με τον πιο βάρβαρο τρόπο την υγεία, την παιδεία και γενικά την κάθε έννοια του κράτους και καταλύσατε την «δημοκρατία» και την αντικαταστήσατε με το πολίτευμα που μετονομάζατε σύμφωνα με τα τεκταινόμενα σε «δημοκρατική ληστοσυμμορία» το οποίο πλέον, νέο πολίτευμα θα πρέπει να ελέγχει με αυστηρότητα, τι θα τρώμε, τι θα ξοδεύουμε, κάθε πότε θα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο προκειμένου να μας ετοιμάζουν για την μετάβασή μας στην επόμενη ζωή, καθότι πλέον δεν θα έχουμε το δικαίωμα της έγκαιρης περίθαλψης για να αναχαιτίζουμε τον επερχόμενο θάνατο, πόσο αέρα θα αναπνέουμε, πότε θα τεκνοποιούμε, πότε θα αφοδεύουμε και γενικά για την οποιαδήποτε καθημερινότητά μας, θα πρέπει να δίνουμε πλήρη αναφορά και να ρωτάμε αν μπορούμε την επόμενη στιγμή, την επόμενη ώρα, να πραγματοποιήσουμε τις ανθρώπινές μας ανάγκες, στους κατοχικούς ηγετίσκους. Αυτό θεωρείται ευημερία!!!

Δεν είναι δυνατόν οι καταστροφείς του Γένους, οι ληστοσυμμορίτες, οι να οδηγούνται σε οικονομικούς παράδεισους και τα θύματα οι πολίτες να οδηγούνται στη λαιμητόμο του Προκρούστη, ένεκα της οικονομικής ανέχειας, κατεδαφίζοντας την αξιοπρέπεια και πα-ντός είδους αρχές με τις οποίες είναι προικισμένοι, από τους προγόνους τους.

Ντροπή σας να ζητάτε, σε κάθε επερχόμενες εκλογές πως θα διασφαλίσετε τα δικά σας αποκλειστικά συμφέροντα σε βάρος του άψυχου πλέον σώματος που λέγεται «Ελλάδα» αναδιατάσσοντας τις εκλογικές σας δυνάμεις, καταστρώνοντας σχέδια επί των σχεδίων, όχι για να τιθασεύσετε τους εχθρούς μας, αλλά για να καταλάβετε κάποιο βουλευτιλίκι, το οποίο θα σας επιφέρει κέρδη και οι ψηφοφόροι σας, θα λιμοκτονούν.

Ντροπή σας να αναζητάτε τρόπους πώς θα καταστρέψετε τα υπάρ-χοντα και εναπομείναντα τελευταία οικονομικά πτώματα στον Ελλαδικό Χώρο και πώς θα παραχωρήσετε τις εναπομείναντες πλουτοπαραγωγές πηγές που ευρίσκονται στα έγκατα της Ελληνικής Γης.

Ντροπή σας να ξεπουλάτε τα πάντα, φαλκιδεύοντας τις υφαλοκρηπίδες στις παράκτιες θαλάσσιες μας ζώνες.

Ντροπή σας, να μην σας ενδιαφέρει απολύτως τίποτα παρά η δική σας ευδαιμονία και η διατήρηση της υποτιθέμενης επίπλαστης πλέον προσωπικότητας στο κοινωνικό γίγνεσθαι του ξεπουλημένου τόπου μας.

Ντροπή σας που με τις εθνοκτόνες ενέργειές σας καθοδηγείτε τον κάθε πατέρα και την κάθε μητέρα, να στερήσει από τα παιδιά του, τα βασικά αγαθά της στοιχειώδους διαβίωσής του, για να μην αποθάνει από ασιτία, και σείς οι εγκληματίες, τους «κτυπάτε οικονομικά» αλύπητα και τους υποχρεώνεται να καταβάλουν, τους ληστρικούς φόρους που τους επιβάλατε, για να δοθούν στους δανειστές, δηλαδή επιλέγετε να αφαιρεθούν ζωές συνανθρώπων μας από την εξαθλίωση για να εξοφλήσετε τους δανειστές σας.

Ντροπή σας που δημιουργήσατε κοινωνικά νεκροταφεία, συγνώμη για την λάθος έκφραση, ήθελα να πω κοινωνικά εκτροφεία ανθρώπων ή κατά την ευγενέστερη έκφραση των πολιτικών πτωμάτων, κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά ιατρεία… Γιατί κύριοι καταστροφείς του γένους, δεν πηγαίνετε να δείτε έστω και από περιέργεια την κατεστραμμένη ψυχολογία αυτών των ανθρώπων, αλλά σκοπίμως τα δημιουργήσατε για να δείξετε την μεγαλοψυχία σας, την φιλανθρωπία σας, την ανθρωπιά σας!!!!

Ντροπή σας, που δεν ενοποιείτε τα πολιτικά μυαλά για να ενοποι-ήσετε τις δυνάμεις, σας προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο εχθρός μας και να προστατευθεί το Έθνος μας από τον οικονομικό πόλεμο, αλλά ξέχασα ότι, όλα τα υποτιθέμενα πολιτικά μυαλά, νοσούν βαρύτατα, πάσχουν από ανθελληνισμό, και δεν θέλετε να «χαλάσετε» τη φιλία με τους φίλους σας τους Γερμανούς, όπως τους αποκαλείτε!!!!! προφανώς για τα προσωπικά σας οφέλη !!

Είστε εχθροί του γένους, είστε εχθροί του λαού, ζείτε τον δικό σας ωραίο μαγικό κόσμο, συγχαρητήρια για τις επιλογές σας.

Ενδεχομένως, ορισμένοι θιασώτες που αρέσκονται στον ηγεμονισμό των κατοχικών δυνάμεων του Έθνους μας και για εύλογους λόγους, (οικονομικούς, φοβικών συνδρόμων κ.λ.π. κ.λ.π.) να μην αποδεχθούν τις απόψεις μου, δικαίωμά τους, και ενδεχομένως να πουν «με μεγαλοπρέπεια και με μεγαλοστομία» στον εαυτό τους ή στους παρακείμενους τους, ότι «λαϊκίζω», επιτελώντας με τον τρόπο αυτό, το υποτιθέμενο καθήκον τους, προς την ήδη ευνουχισμένη πατρίδα μας.

Τα συναισθήματα περί αγάπης των ιδανικών (θρησκεία-πατρίδα-οικογένεια) που χρονολογούνται από τα βάθη των αιώνων, δεν εκριζώνονται, δεν μεταβάλλονται, δεν αλλοιώνονται, δεν διαπραγματεύονται, αλλά θεριεύουν και θα πνίξουν τους Εθνοπροδότες, από τη δίκαιη φοβερή οργή του λαού, που συσσωρεύεται ως χιονοστιβάδα!!!

Κύριοι, πολιτικοί δολοφόνοι, φονεύσατε τα πάντα στο πέρασμά σας, φτάνει πια τόσο αίμα, τόσο δάκρυ και τόση ανέχεια!!!
Ξεκουμπιστείτε μήπως βρεθούν υγιείς δυνάμεις που θα αναλάβουν την Ανάσταση του Έθνους !!!!!

Εξ άλλου, κατά τους πολιτικούς ανθέλληνες, όταν λες την αλήθεια θεωρείσαι λαϊκιστής, και όταν κρύπτης την αλήθεια και πλάθεις ψεύτικες ελπίδες με εύπλαστη εικονική πραγματικότητα ευτυχίας θεωρείσαι Εθνικιστής.

Μπορείτε συνειδησιακά να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να με κατατάξετε, στον εσωτερικό σας κόσμο, όπου εσείς θέλετε!!!! Εξ άλλου οι σκέψεις σας θα μείνουν κρυφές και δεν θα έχετε το φόβο να σας κατατάξουν στην κατηγορία των «λαϊκιστών».
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Γράφει ο Ελευθέριος Ζήφιας

Διαβάστε ακόμη

Αγαπητός Ξάνθης: Ένα βιβλίο, γροθιά στο στομάχι για «την κλοπή του μέλλοντος» από την ακτιβίστρια Greta Thunberg

Μαρία Καροφυλλάκη-Σπάρταλη: «Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται ο των Αγγέλων Βασιλεύς…»

Σάκης Αρναούτογλου: «Η Φωνή των Δωδεκανήσιων στην Ευρώπη»

Πρωτοπρεσβπυτερις Κυριάκος Μανέττας: Μια χαριτωμένη μοναχική συνοδεία στο κελί των Εισοδίων της Θεοτόκου Ραβδούχου στο Άγιον όρος της Μονής Παντοκράτορος

Ελένη Καραγιάννη: Αξιολόγηση και κατάκριση στον δημόσιο βίο

Φίλιππος Ζάχαρης: Οι αγωνιστές των έρημων δρόμων και του βολικού διαδικτύου

Μαν. Κολεζάκης: Ιστορική αναδρομή στην oνοματολογία της Δωδεκανήσου

Στέφανος Χρύσαλλος: Έπεα Πτερόεντα (περί ορατότητας)