Συγχαρητήρια από Σορωνή και ΣΥΡΙΖΑ στην Κυριακοπούλου

Συγχαρητήρια από Σορωνή και ΣΥΡΙΖΑ στην Κυριακοπούλου

Συγχαρητήρια από Σορωνή και ΣΥΡΙΖΑ στην Κυριακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στη Νικόλ Κυριακοπούλου, όσο και στον σύλλογο της ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Αντώνης Σαββάκης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Νικόλ Κυριακοπούλου για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο, όπως επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και στο προπονητικό επιτελείο. Θέλουμε να τονίσουμε ότι ήμασταν και θα εξακολουθούμε να είμαστε κοντά, τόσο στη Νικόλ Κυριακοπούλου, όσο και στο σύλλογο και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες ότι καλύτερο μπορούμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».
Το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ
Το τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Πεκίνου, συγχαίρει τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Το πρώτο μετάλλιο στην πατρίδα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Πεκίνο, έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες και ειδικότερα τους Δωδεκανήσιους συμπολίτες της.
Συγχαίρουμε παράλληλα και το σωματείο της ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ που τη στηρίζει και προωθεί το αγώνισμα του επί κοντώ στην περιοχή μας.
Ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή που συνεχίζει στο Παγκόσμιο του Πεκίνου, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, υπηρετεί το αθλητικό ιδεώδες και αναγνωρίζει τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες οι αθλητές μας καλούνται να συμμετέχουν και να πρωταγωνιστήσουν σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Στόχος μας είναι η στήριξη των προσπαθειών του κάθε αθλητή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σορωνής (μέσο) Αντώνης Σαββάκης συνεχάρη Νικόλ και ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σορωνής (μέσο) Αντώνης Σαββάκης συνεχάρη Νικόλ και ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!