Δημιουργεί αθλητικό κέντρο η Χάλκη!

Δημιουργεί αθλητικό κέντρο η Χάλκη!

Δημιουργεί αθλητικό κέντρο η Χάλκη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 718 ΦΟΡΕΣ

Βρήκε διαθέσιμη γη κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα και κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος Leader! Οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Ένα όνειρο ζωής, το οποίο θα δώσει πραγματική προοπτική στην ίδια και ταυτόχρονα πνοή στο τοπικό ποδόσφαιρο, είναι έτοιμη να κάνει πραγματικότητα η Χάλκη! Το προπονητήριο της ΕΠΣΔ στο Τσαΐρι δεν ήταν το μοναδικό έργο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα Leader.

Έγκριση πήρε και η δημιουργία αθλητικού κέντρου από τη Χάλκη, προϋπολογισμού 299.983,19 ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από κοινοτικούς πόρους.

Για τη δημιουργία γηπέδου, με συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς, καθώς και των απαραίτητων βοηθητικών εγκαταστάσεων, παραχωρήθηκε από την Εκκλησία έκταση κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, ενώ αν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, στις αρχές Δεκεμβρίου η Χάλκη θα είναι σε θέση να αφήσει πίσω της τη «νομαδική ζωή» και να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι.

Κι αυτό διότι το έργο πρέπει να υλοποιηθεί υποχρεωτικά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, αφού σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος της απένταξής του από το πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα δώσουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Χάλκης σε συνέντευξη Τύπου θα διοργανωθεί προσεχώς.

Ξεκίνημα και…Φιάμπολης
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στην «πρώτη» της Χάλκης, η οποία έγινε χθες το βράδυ στο γήπεδο Κοσκινού, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό λόγω των θετικών εξελίξεων στο γηπεδικό.


Στην εναρκτήρια προπόνηση της προετοιμασίας έδωσαν το παρών οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Φραγκάκη, ο οποίος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί και τον Μηνά Φιάμπολη.

Ο ακραίος επιθετικός αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό των Ιπποτών και είναι βέβαιο πως με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά τους Χαλκίτες να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Τις δικές της εγκαταστάσεις θα έχει από δω και στο εξής η Χάλκη
Τις δικές της εγκαταστάσεις θα έχει από δω και στο εξής η Χάλκη

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή