Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Ορφέα

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Ορφέα

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Ορφέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Δεν θα υπάρξει νέα μεταγραφική κίνηση αλλά δυνατά φιλικά έως και την έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα της πόλης, που παρουσιάζεται πιο νεανική σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Αύριο ο αγώνας με τους Ιππότες στους Αγίους Αποστόλους

Χωρίς αλλαγές στο ρόστερ του θα προχωρήσει ο Ορφέας μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ύστερα κι από την απόκτηση του Χρήστου Στόιου.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα μεταγραφική κίνηση, και μέσα από τα φιλικά θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν την επιστροφή τους ξανά στην υψηλότερη τοπική κατηγορία. Στόχος φέτος ήταν να πέσει κατά πολύ ο μέσος όρος ηλικίας του έμψυχου δυναμικού, κάτι που επιτεύχθηκε, και οι άνθρωποι του Ορφέα είναι ικανοποιημένοι λόγω των σωστών βημάτων κατά τα διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Την περασμένη Τετάρτη ο Ορφέας αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα στους Αγίους Αποστόλους με την εξίσου δυνατή Κατταβιά κι αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 ενώ αύριο θα έχει άλλη συνάντηση με τους Ιππότες 16.30 στο ίδιο γήπεδο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Μιχαηλίδης δεν θα έχει όλους τους παίκτες έτοιμους, αφού κάποιοι απ’ αυτούς δεν έχουν συμμετάσχει όσο θα έπρεπε στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Υπολογίζεται πως με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση πια να υπολογίζει τους περισσότερους απ’ αυτούς.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!