Κρατάει χαμηλά τους τόνους ο Μίχος

Κρατάει χαμηλά  τους τόνους ο Μίχος

Κρατάει χαμηλά τους τόνους ο Μίχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Ο τραυματισμός του Παπαδημήτρη το μοναδικό πρόβλημα στον Ιάλυσο. Εξελίξεις στον Κρουσώνα που έρχεται στη Ρόδο με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του ο Ιάλυσος, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Κρουσσώνα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Σημειωτέον πως ο αγώνας της Κυριακής που αναμένεται να τον παρακολουθήσει αρκετός κόσμος, θα ξεκινήσει κανονικά στις 16.00.

Χθες το πρωί, ο Πέτρος Μίχος και οι συνεργάτες του είχαν στο πρόγραμμά τους ταχυδύναμη, αλλά και πολλή τακτική που θέλουν να εφαρμόσουν οι παίκτες στο παιχνίδι αυτό.
Παράλληλα ο σκοπός τους μετά τις δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα είναι, να κρατούν χαμηλούς τους τόνους, καθώς η υπόθεση παραμονή έχει πολύ δρόμο ακόμα και η παραμικρή αλαζονεία αλλά και ολιγωρία στην προσπάθεια …στοιχίζει.

Επειδή λοιπόν οι πάντες στον Ιάλυσο θέλουν συνέχεια και σταθερότητα στις επιτυχίες, κρατούν χαμηλά τους τόνους για να έρθουν κι άλλες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κρουσώνα, που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με μεγάλη σοβαρότητα.
Μοναδικό πρόβλημα για τον κόουτς του Ιάλυσου, αποτελεί ο τραυματισμός του Μανώλη Παπαδημήτρη ο οποίος θα χάσει μετά την Γλυφάδα και αυτό το παιχνίδι.

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στον τομέα της ενίσχυσης του ρόστερ, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Ο Ιάλυσος αναζητεί δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι να αγωνίζονται:
-Στην μεσαία γραμμή και να είναι κατά προτίμηση μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σίμωση στο ρόστερ της ομάδας
-Αλλά κι ένας έμπειρος αμυντικός, ο οποίος θα πλαισιώσει τους ικανότατους που υπάρχουν στην ομάδα.

-Πέραν αυτών αναζητείται κι ένας ακόμα γκολκίπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Τίμο Λουτριώτη και Άγγελο Χειμωνέττο, πέραν του νεαρού Μουστάκα.
Τα μεταγραφικά της ομάδας θα πάρουν τον δρόμο τους, όταν επιστρέψει από την Αθήνα όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Χατζηνικήτας.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
Στο μεταξύ στο «στρατόπεδο» του Κρουσώνα, υπάρχουν εξελίξεις μετά την παραίτηση του προπονητή Στέλιου Ανωγειανάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποψήφιος να τον διαδεχθεί είναι ο Βασίλης Καραΐσκος, δυο φορές στο παρελθόν τεχνικός του Κρουσσώνα και παλιός παίκτης του ΟΦΗ.

Η χθεσινή προπόνηση στον Κρουσώνα πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τριβιζαδάκη, με τη συνεργασία του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Κουράκη. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές για να βρεθεί ο διάδοχος του Στέλιου Ανωγειανάκη και εφόσον δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις με τον προπονητή ως την Κυριακή, τότε ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Ρόδο με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο τους Δημήτρη Τριβιζαδάκη και Νίκο Κουράκη.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!