Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με το Διοικητή και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου

Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με το Διοικητή και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου

Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με το Διοικητή και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 107 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε η διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος μετέβη στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου όπου είχε συνάντηση με το Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Κοκμοτό και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου (η διάρκειά της είναι από 1.5.2015 - 31.10.2015), ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε τον κ. Κοκμοτό και τους συνεργάτες του για τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησαν και αντιμετώπισαν -κάτω από δύσκολες συνθήκες- τις πολλές και επικίνδυνες πυρκαγιές που παρουσιάστηκαν στην περιοχή μας.

Είναι η ελάχιστη αναγνώριση σ’ αυτούς που συνεργάστηκαν και αθόρυβα και δημιουργικά αντιμετώπισαν την πύρινη λαίλαπα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους εθελοντές πυροσβέστες που συνέβαλαν σημαντικά στη συλλογική προσπάθεια.

Ο κ. Κοκμοτός αφού ευχαρίστησε τον κ. Κόκκινο για την αναγνώριση των ενεργειών τού πυροσβεστικού σώματος, τόνισε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πάντα σ’ επαγρύπνηση και θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ Πυροσβεστικής - Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των υπολοίπων φορέων που στόχο έχει θετικά αποτελέσματα για την Κοινωνία.

Είναι σημαντικό και αναγκαίο να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα και να υπάρχει σωστός συντονισμός ενεργειών. Τέλος ευχαριστεί τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού για τη συμπαράσταση και την ανιδιοτελή προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα και τη βοήθειά του να επιτύχει τους στόχους του.

* Εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου. Επίσης στελέχη της Π.Ν.Αι. θα ενημερώσουν τους πολίτες για τη διαχείριση των φυσικών κινδύνων και των εκτάκτων αναγκών.

Διαβάστε ακόμη

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης