Δυναμική διείσδυση της TUI στην Ελλάδα

Δυναμική διείσδυση  της TUI στην Ελλάδα

Δυναμική διείσδυση της TUI στην Ελλάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Τουριστική «έφοδο» με όλα τα διαθέσιμα μέσα ετοιμάζει για το 2016 στην Ελλάδα η TUI –ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στον κόσμο- εντάσσοντας περισσότερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, προσθέτοντας νέες μονάδες στις ξενοδοχειακές της αλυσίδες και ανοίγοντας νέους προορισμούς.

Αναλυτικά, η εταιρεία ανακοίνωσε προχθές, από το Αννόβερο της Γερμανίας, την ένταξη από του χρόνου στην αλυσίδα της Sensimar Hotels 16 νέων πολυτελών ξενοδοχείων, εκ των οποίων τα 6 θα βρίσκονται στην Ελλάδα.

Τα άλλα 10 νέα ξενοδοχεία της αλυσίδας –που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες– θα λειτουργήσουν από δύο στην Ισπανία και στην Αίγυπτο και από ένα σε Τουρκία, Πορτογαλία, Κύπρο, Μαρόκο, Δομινικανή Δημοκρατία και Ταϊλάνδη.

Τα νέα ξενοδοχεία υπό το χαρτοφυλάκιο της Sensimar Ηotels στη χώρα μας θα είναι το 5 αστέρων Sensimar Lindos Bay στη Ρόδο, το 4 αστέρων Sensimar Lindos Bay στη Ρόδο, το 5 αστέρων Sensimar Palazzo del Mare στην Κω, το 4 αστέρων Sensimar Oceanis Beach Resort and Spa στην Κω, το 5 αστέρων Sensimar Elounda Village στην Κρήτη και το 4 αστέρων Sensimar Nissaki Beach Resort and Spa by Atlantica στην Κέρκυρα.

Ειδική αναφορά κάνει η TUI στο Sensimar Lindos Bay Resort and Spa, σημειώνοντας ότι η τιμή ανά άτομο για κράτηση μιας εβδομάδας με ημιδιατροφή, περιλαμβανομένης της πτήσης, ξεκινά από 636 ευρώ.

Εξάλλου, η TUI ανακοίνωσε ότι, μέσω του 1-2 Fly, που περιλαμβάνει οικονομικά πακέτα διακοπών, θα προσφέρει από το 2016 επιπλέον επιλογές διακοπών σε 1.100 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα 500 βρίσκονται στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών, για πρώτη φορά θα υπάρχει δυνατότητα κράτησης σε νέους ελληνικούς προορισμούς που εντάσσονται στο πρόγραμμα, όπως είναι η Κεφαλονιά και η Σκιάθος.

Επίσης, ειδική αναφορά έκανε στην αλυσίδα της Suneo Club –που παρέχει all inclusive υπηρεσίες ως «λέσχη» διακοπών– στο πλαίσιο λειτουργίας τριών νέων ξενοδοχείων, εκ των οποίων το ένα στην Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, η TUI έκανε ειδική αναφορά στις εκπτώσεις έως 35% επί των τιμών από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν όσοι κλείσουν από τώρα τις διακοπές τους για το καλοκαίρι του 2016. Μάλιστα, από σήμερα θα προσφέρει πακέτα διακοπών με χαμηλό κόστος για την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω.

Ενδεικτικά, για κράτηση μιας εβδομάδας all inclusive σε ξενοδοχείο της Κω, η τιμή αυτή την περίοδο διαμορφώνεται ανά άτομο στα 499 ευρώ, που σημαίνει εξοικονόμηση της τάξης των 391 ευρώ.

Τη δυναμική διείσδυση που θα επιχειρήσει το 2016 στην Ελλάδα ο τουριστικός οργανισμός επιβεβαιώνει και η TUI Γερμανίας, η οποία αύξησε κατά 30% το χαρτοφυλάκιο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων στη χώρα μας.

Στο πρόγραμμά της για τον επόμενο χρόνο ενέταξε ξανά τη Σάμο, την Κάρπαθο και τη Ζάκυνθο. Παράλληλα, η ΤUI Γερμανίας εκτιμά ότι, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ισπανία, θα υπάρχει του χρόνου σημαντική αύξηση της ζήτησης για αεροπορικά ταξίδια.

Η ΤUI Γερμανίας στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι τιμές των πακέτων για την Ελλάδα παρέμειναν σταθερές, παρά την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στις τουριστικές υπηρεσίες. Ωστόσο, προσθέτει ότι σε άλλους προορισμούς, όπως στη Μαγιόρκα, στα Κανάρια Νησιά και στην Τουρκία, οι τιμές είναι ελαφρώς χαμηλότερες.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Ελλάδα μπορεί να πετύχει νέα ρεκόρ αφίξεων ξένων τουριστών και ταξιδιωτικών εισπράξεων για το 2016. Ως κυριότερος λόγος για μία τέτοια εξέλιξη προβάλλεται η ασφάλεια που εκπέμπει ως τουριστικός προορισμός η χώρα μας μεταξύ των περισσότερων άμεσα ανταγωνιστριών χωρών.
(Πηγή: Καθημερινή)

Διαβάστε ακόμη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Με τον πρέσβη της Σιγκαπούρης συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού

Αυξημένες κρατήσεις από την Ολλανδία και το Βέλγιο

Α. Βασιλικός: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας