Πολλή δουλειά στον Έλαφο

Πολλή δουλειά στον  Έλαφο

Πολλή δουλειά στον Έλαφο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται η λειτουργία των ακαδημιών του, και μέσα στο 2016 είναι στα σχέδια η διοργάνωση τεσσάρων ποδηλατικών αγώνων σε Ρόδο και Σύμη.

Πολύ μεγάλο βάρος στο αναπτυξιακό κομμάτι της ποδηλασίας ρίχνει από την ημέρα της ίδρυσής του ο Έλαφος, και αυτό φαίνεται από τα συμμετέχοντα παιδιά στις ακαδημίες του.

Χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει γκρουπ εκμάθησης, ουσιαστικά, στο οποίο προπονούνται παιδιά από 3 ετών έως και 7, ενώ σ’ άλλο ξεχωριστό εκείνα από 8 έως και 12 ετών.

Ο προπονητής Κυριάκος Κελεπέρας έχει αναλάβει την καθοδήγηση των αυριανών ποδηλατών βάσει της εμπειρίας του, ενώ παράλληλα βγάζει και το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες.

Οι προπονήσεις για τα πολύ μικρά παιδιά του Έλαφου γίνονται στο πάρκο στο Καστρί αλλά και σ’ εκείνο της οδού Βύρωνος με απόλυτη ασφάλεια και ποδήλατα που διαθέτουν ειδικές ρόδες για όσα δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με την απόλυτη ισορροπία. Εκτός από το αναπτυξιακό κομμάτι, ο ποδηλατικός σύλλογος από τη Ρόδο έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για το 2016 στη διοργάνωση αγώνων.

Στα σχέδια διοίκησης και προπονητή είναι να διεξαχθεί ένας αγώνας δρόμου, ένας πίστας, ένας ορεινής ποδηλασίας καθώς και μια χρονοανάβαση. Η τελευταία διοργάνωση, μάλιστα, αναμένεται να γίνει στον Πανορμίτη, όπως και τον περασμένο Ιούνιο.

Το εγχείρημα πέτυχε, όσοι αθλητές κι αθλήτριες συμμετείχαν στον αγώνα, πραγματικά το απόλαυσαν, ενώ με τη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να καθιερωθεί ως διοργάνωση στη Σύμη.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή