Έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί στο αεροδρόμιο της Ρόδου (φωτορεπορτάζ)

Έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί στο αεροδρόμιο της Ρόδου (φωτορεπορτάζ)

Έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί στο αεροδρόμιο της Ρόδου (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 617 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα το πρωί στις 10.00 έφτασε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» η αποστολή των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τον αγώνα που θα γίνει το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με αντίπαλο μια μικτή ομάδα βετεράνων από τους συλλόγους όλου του νησιού, έχοντας φιλανθρωπικό σκοπό.

Εκεί την υποδέχτηκαν ο Στέργος Παρδαλός, αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού μαζί με τον Γιάννη Αφεντούλη και το Δημήτρη Κορωναίο, εκπροσώπους του κινήματος βετεράνων στη Ρόδο.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» στη συνέχεια επισκέφτηκε το δημαρχείο Ρόδου όπου την περίμεναν οι Σάββας Διακοσταματίου, Στέργος Παρδαλός, Γιώργος Κακούλης και Τέρης Χατζηιωάννου ως αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης και ο Γιώργος Παυλίδης, γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ. Ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος ταξίδεψε εσπευσμένως στην Αθήνα κι έτσι δεν θα μπορούσε να δώσει το παρών.

Αφού έγιναν κάποιες σύντομες δηλώσεις από τους εκπροσώπους του Δήμου Ρόδου και του Παναθηναϊκού, ο Σάββας Διακοσταματίου χάρισε στον αρχηγό της αποστολής και αντιπρόεδρο των Βετεράνων, Δημήτρη Θεοφάνη ένα λεύκωμα με έργα του Βάλια Σεμερτζίδη.

Όσον αφορά τον φιλανθρωπικό αγώνα στο στάδιο «Διαγόρας», πρόκειται να ξεκινήσει στις 15.00 ενώ θα προηγηθούν κάποιες από τις απονομές, προγραμματισμένες από τους διοργανωτές στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Ιστορίας και Φιλανθρωπίας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή