Εμφανή τα προβλήματα με τα σκουπίδια στη Ρόδο

Εμφανή τα προβλήματα με τα σκουπίδια στη Ρόδο

Εμφανή τα προβλήματα με τα σκουπίδια στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 568 ΦΟΡΕΣ

Η κατάσταση κινδυνεύει να τεθεί εκτός ελέγχου

Εκτός ελέγχου κινδυνεύει να τεθεί η κατάσταση με την καθαριότητα στη Ρόδο, μετά και το αδιέξοδο με τις εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την ανάθεση μέρους της καθαριότητας του Δήμου Ρόδου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γεμάτη κούτες και σκουπίδια η οδός ΦερενίκηςΓεμάτη κούτες και σκουπίδια η οδός Φερενίκης

Με τη σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου φαίνεται να μην μπορούν να διαχειριστούν τον όγκο των σκουπιδιών στις γειτονιές του νησιού μας, με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε γειτονιές, η κατάσταση τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ μάλιστα η δυσοσμία έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη! Το πρόβλημα, που όχι μόνο εξακολουθεί να υφίσταται από το Γενάρη, αλλά όσο περνάει ο καιρός, διογκώνεται, φαίνεται πως δεν θα διευθετηθεί τόσο εύκολα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κακή εικόνα που δείχνει η Ρόδος προς τα έξω, τώρα ιδίως που οι πρώτοι τουρίστες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σκουπίδια, στρώματα και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί βρίσκονται πεταμένα  στην οδό Αρίωνος στην Παλιά ΠόληΣκουπίδια, στρώματα και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί βρίσκονται πεταμένα στην οδό Αρίωνος στην Παλιά Πόλη

Ενδεικτικές είναι και οι φωτογραφίες από την πλατεία Αρίωνος στην Παλιά Πόλη αλλά και απο την οδό Φερενίκης στην Ιαλυσό, ενώ αντίστοιχες είναι οι εικόνες σε διάφορες περιοχές της πόλης αλλά και του υπόλοιπου νησιού. Μάλιστα, τώρα ιδίως που ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, η δυσοσμία έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονη, και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο πιο έντονη θα γίνεται!
Έντονη είναι και η ανησυχία για το πως θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος Ρόδου την Κυριακή, που μόνο ένα θαύμα μπορεί να μας σώσει απο το διεθνές ρεζιλίκι, αν αυτές οι εικόνες συνεχίσουν να υφίστανται και εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη