Απολογιστικό συμβούλιο στον Ιάλυσο σήμερα

Απολογιστικό συμβούλιο στον Ιάλυσο σήμερα

Απολογιστικό συμβούλιο στον Ιάλυσο σήμερα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Θα ακολουθήσει έκτακτη Γ.Σ. με σκοπό την είσοδο στο ΔΣ και τη στήριξη νέων ανθρώπων σε όλες τις βαθμίδες

Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσει κανείς για τον Ιάλυσο της νέας περιόδου, στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Φυσικά και θα επιζητηθεί σαν στόχος το κάτι παραπάνω από τον φετινό τερματισμό στην πρώτη πεντάδα του Ομίλου και από τον τίτλο του φιναλίστ στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Στο «ερυθροκίτρινο στρατόπεδο» δεν βιάζονται αλλά τις προσεχείς μέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση ακόμα περισσότερο σε όλες τις βαθμίδες της ομάδας, αρχής γενομένης από το διοικητικό. Πιο συγκεκριμένα:

-Όπως έγινε σχετικά γνωστό θα συνεδριάσουν σήμερα το βράδυ ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, με σκοπό να κάνουν από μέρους τους, τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

-Οι Διοικούντες έχουν προγραμματίσει έκτακτη γενική συνέλευση, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί από το ΔΣ του Ιάλυσου τις αμέσως προσεχείς μέρες, με σκοπό να μπουν στη διοίκηση ισχυροί παράγοντες και να υπάρξει πολύ πιθανότατα νέο διοικητικό σχήμα. Φυσικά αυτό σημαίνει πώς –χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο- δεν αποκλείονται και σημαντικές αλλαγές.

-Αφού γίνουν όλα αυτά και καθοριστούν οι νέοι στόχοι, τότε θα υπάρξει ο νέος σχεδιασμός και για την τεχνική ηγεσία αλλά και για τους παίκτες που θα μείνουν ή θα έρθουν στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή