Πενηντάχρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο νεκροταφείο

Πενηντάχρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο νεκροταφείο

Πενηντάχρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο νεκροταφείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4495 ΦΟΡΕΣ

Σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα συμπολίτισσάς μας την τελευταία στιγμή

Τέρμα στην ζωή της επιχείρησε να βάλει προχθές το απόγευμα μέσα στο Κοιμητήριο των Ταξιαρχών 50χρονη στη Ρόδο, όμως το μοιραίο –ευτυχώς- απετράπη χάρη στην παρατηρητικότητα μίας συμπολίτισσάς μας!

Πρόκειται για την κα. Πίτσα Φεσιλιογλου -Χατζή η οποία εντόπισε στις 7 προχθές το απόγευμα μέσα στο νεκροταφείο των Ταξιαρχών την 50χρονη, η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, δίπλα από τον τάφο της 20χρονης κόρης της!

Η 50χρονη γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της και αμέσως η κα. Πίτσα Φεσιλιογλου -Χατζή ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ και έτσι η 50χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου γιατροί και νοσηλευτές κατάφεραν να την επαναφέρουν. Η 50χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Φεσιλιογλου –Χατζή, το περιστατικό την συγκλόνισε, την τάραξε και την λύπησε συγχρόνως ενώ την έκανε να σκεφθεί πως «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω μας γιατί όλα έχουν τη σημασία τους και τους... κωδικούς τους, αρκεί να μεταφραστούν σωστά και να δράσουμε γρήγορα»!

Αναλυτικότερα η ανάρτηση της κας. Πίτσα Φεσιλιογλου –Χατζή έχει τίτλο «Πρωτόγνωρη εμπειρία» και αναφέρει τα εξής:
«Κάποιες φορές γινόμαστε μάρτυρες καταστάσεων που ούτε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μας συνέβαιναν !

Αυτό συνέβη απόψε και σε εμένα. Κάτι που με συγκλόνισε σαν άνθρωπο, με τάραξε και με λύπησε συγχρόνως. Ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ στο βαθμό που μου επιτρέπεται, για έναν και μοναδικό λόγο .Γιατί τελικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω μας γιατί όλα έχουν τη σημασία τους και τους... κωδικούς τους, αρκεί να μεταφραστούν σωστά και να δράσουμε γρήγορα!
Θα είμαι όσο μπορώ σύντομη ,χωρίς να αναφέρω πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν!

Το γεγονός...
Είναι 5' λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα και βρίσκομαι μόνη σ' έναν εξωτερικό χώρο που συνήθως δεν έχει καθόλου κίνηση την συγκεκριμένη ώρα για προσωπική μου δουλειά.
Έχω παρκάρει το αυτοκίνητο μου λίγα μέτρα μπροστά από ένα άλλο άγνωστο αμάξι, το οποίο είχε ανοιχτά και τα δυο παράθυρα οδηγού και συνοδηγού. Αυτό μου κέντρισε την περιέργεια. Δεν υπήρχε κανένα άλλο αυτοκίνητο εκεί γύρω ούτε κάποιος άνθρωπος ή περαστικός. Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή που δεν κυκλοφορεί κόσμος χωρίς λόγο και μετά από κάποια ώρα!

Κάπου εκεί κοντά είναι η περιοχή των ΡΟΜΑ!
Τελείωσα τη δουλειά μου και παραξενεύτηκα γιατί το αμαξάκι ήταν ακόμα εκεί χωρίς κάποιον να έχει παρουσιασθεί ενώ λογικά θα έπρεπε . Είχε περάσει κάτι παραπάνω από ένα μισάωρο...

Αποφάσισα να πλησιάσω πιο κοντά στο αυτοκίνητο και να κοιτάξω εάν υπήρχαν κλειδιά στη μηχανή .Ήξερα ότι σε λίγο θα νύχτωνε και το αυτοκίνητο θα γινόταν ..πλιάτσικο στα χέρια των επιτήδειων της περιοχής!
Πράγματι το έκανα ...πλησίασα ..

Όμως αυτό που είδα στην αρχή με ξάφνιασε και στη συνέχεια με σόκαρε!
Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να φαίνεται καθόλου απ' έξω, ήταν ξαπλωμένο ένα γυναικείο σώμα! Δεν φαινόταν καθόλου πρόσωπο, ήταν στο πλάι γυρισμένη και τα μαλλιά της πεσμένα ακανόνιστα κάλυπταν το πρόσωπο της!

Φαινόταν να κοιμάται, όμως δεν κοιμόταν !
Άνοιξα την πόρτα..
Της μίλησα, την σκούντησα καμιά ανταπόκριση .

Μόνο ένα βαθύ ροχαλητό ακουγόταν, που εύκολα κάποιος θα νόμιζε ότι απλά κοιμόταν.
Κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα ..δεν μπορούσα να την αφήσω εκεί ολομόναχη μέσα στη νύχτα χωρίς άνθρωπο γύρω.
Ειδοποίησα την αστυνομία ..και αμέσως το ΕΚΑΒ..
Ήρθαν γρήγορα ..μέσα σε 10 ' λεπτά.

Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 50... και λεπτοκαμωμένη.
Χωρίς τις αισθήσεις της την παρέλαβε το ΕΚΑΒ.
Πήγαμε στα επείγοντα. Η αστυνομία έκανε εξακρίβωση στοιχείων !!
Μάθαμε την ταυτότητά της !
Η γυναίκα αυτή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας l

Όπως έμαθα στο νοσοκομείο, είναι η δεύτερη απόπειρα που κάνει μέσα σ' ένα χρόνο.
Τι την οδήγησε σ' αυτή τη βαριά ψυχολογική κατάσταση;
Πριν ένα χρόνο ακριβώς έχασε το παιδί της, την 20χρονη κόρη της και όπως φαίνεται δεν το αντέχει η ψυχή της αυτό..και έχει απόλυτο δίκιο.

Έφυγα από το νοσοκομείο και την άφησα διασωληνωμένη!
Οι γιατροί θα το παλέψουν για να τη σώσουν αν και χαρακτήρισαν σοβαρό το περιστατικό ! Χρειάζεται εντατική αλλά δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι.

Λυπήθηκα και τους γιατρούς γι’ άλλη μια φορά, που τρέχουν χωρίς βοήθεια. Ένας γιατρός εφημερίας σε κάθε κλινική με ένα σωρό περιστατικά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά και τους ξένους τουρίστες να πηγαινοέρχονται κι αυτοί μαζί με τους ντόπιους στα επείγοντα. Πεδίο μάχης τα επείγοντα, ειδικά τώρα που άνοιξε η σεζόν!

Έχω λυπηθεί επίσης γι’ αυτή τη γυναίκα που έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας σε τόσο δύσκολες συνθήκες!
Είμαι συγκλονισμένη!

Θέλω να πω εδώ ότι, πρέπει οπωσδήποτε να βοηθηθεί ψυχολογικά αυτή η γυναίκα εφόσον τα καταφέρει και συνέλθει. Αυτό πρέπει να οργανωθεί από το νοσοκομείο πρέπει να μεριμνήσουν γι’ αυτό με κοινωνικές λειτουργούς και ψυχιάτρους! Την επόμενη φορά που θα ξανακάνει απόπειρα, γιατί είναι το μόνο σίγουρο ότι θα τριτώσει το κακό, ίσως δεν βρεθεί κάποιος κοντά της για να ειδοποιήσει...

Εύχομαι να φανεί δυνατή να το ξεπεράσει και κυρίως να βοηθηθεί από θεό και γιατρούς ώστε να βρει την ψυχική της ηρεμία!»

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο