Πιθανότητα υποψηφιότητας Διακοφώτη για το Δ.Σ. της ΕΠΟ!

Πιθανότητα υποψηφιότητας  Διακοφώτη για το Δ.Σ. της ΕΠΟ!

Πιθανότητα υποψηφιότητας Διακοφώτη για το Δ.Σ. της ΕΠΟ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Την αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ στους εκπροσώπους των σωματείων στο πλαίσιο της Τακτικής Γ.Σ. της Ένωσης

Η σοβαρή πιθανότητα καθόδου του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΠΟ, τον ερχόμενο Οκτώβριο, είναι η είδηση που έφερε η χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ένωσης Δωδεκανήσου, έχει δεχθεί την προτροπή αρκετών συναδέλφων του από άλλες ΕΠΣ να διεκδικήσει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, κάτι που θα πράξει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και μακριά από τους δύο πόλους που θα «κονταροχτυπηθούν», εφόσον κρίνει πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί
Στη χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι 41 σωματείων, οι οποίοι και ενέκριναν ομόφωνα τόσο το διοικητικό, όσο και τον οικονομικό απολογισμό.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τις πολλαπλές δράσεις τις οποίες ανέπτυξε η Ένωση τη χρονιά που πέρασε, δράσεις που είχαν ως βασικό στόχο τη διαφάνεια, την ανάπτυξη του αθλήματος, τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού οικονομικού πλαισίου, που βοήθησε τα σωματεία να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της εποχής.

Τον οικονομικό απολογισμό ανέλυσε ο ταμίας Γιάννης Σημαντηράκης, ενώ προς το τέλος της Γ.Σ. το λόγο πήραν οι πρόεδροι της Τεχνικής Επιτροπής και της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, Μιχάλης Αδαμάκης και Δήμος Λουιζίδης αντίστοιχα, αναπτύσσοντας εν συντομία θέματα των αρμοδιοτήτων τους και ευχαριστώντας τόσο τα σωματεία για τη στήριξή τους, όσο και τους συνεργάτες τους.

Σημειώνεται, πως ο προϋπολογισμός για το έτος 2016 ανέρχεται στο ποσό των 102.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!