Οριστικά στην Καλλονή οι Αιγαιοπελαγίτικοι

Οριστικά στην Καλλονή οι Αιγαιοπελαγίτικοι

Οριστικά στην Καλλονή οι Αιγαιοπελαγίτικοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Το σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου θα γίνουν στο στάδιο της πόλης της Λέσβου οι αγώνες αυτοί για το στίβο, που πέρσι ματαιώθηκαν με…περιπετειώδη τρόπο

Κανονικά θα γίνουν φέτος οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου στην Καλλονή της Λέσβου. Μετά την περσινή ματαίωσή της, όλοι οι φορείς τόσο του νησιού που θα τη φιλοξενήσει όσο και ο ΣΕΓΑΣ με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, έχουν δει πιο σοβαρά τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ως οριστική ημερομηνία διεξαγωγής για τους φετινούς αγώνες είναι το σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου, αν και τον περασμένο Μάιο, σύμφωνα με το σχεδιασμό, προτάθηκε στους αρμοδίους και υπήρχε ένα ενδεχόμενο να γίνουν κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Τι είχε γίνει πέρσι:
Να σημειωθεί ότι και πέρσι ήταν να φιλοξενηθούν οι αγώνες στην Καλλονή αλλά ο Δήμος Λέσβου λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος όπως επίσης η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που δεν είχε τους πόρους, δήλωσαν αδυναμία να αναλάβουν τη διοργάνωσή τους.

Στη συνέχεια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου…μπήκε μπροστά για να καλύψει τα έξοδα των μετακινήσεων, να ξεπεράσει, δηλαδή, το «σκόπελο» όπως κάθε χρόνο, όσον αφορά τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες. Έτσι, είχε αποφασιστεί να γίνουν στη Ρόδο και το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» την 3η Οκτωβρίου με λιγότερα αγωνίσματα και τους μισούς συμμετέχοντες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τελικώς οι αγώνες ματαιώθηκαν οριστικά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΕΓΑΣ, θεωρώντας τότε υπεύθυνους το Δήμο Λέσβου και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την όλη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα