Η ανάγκη της φυσικής έδρας για τον Πήγασο Κρεμαστής

Η ανάγκη της φυσικής έδρας για τον Πήγασο Κρεμαστής

Η ανάγκη της φυσικής έδρας για τον Πήγασο Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 69 ΦΟΡΕΣ

Την ελπίδα να χρησιμοποιήσει το κλειστό της Κρεμαστής στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών διατηρεί ο Πήγασος

Ικανοποίηση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Πήγασου μετά την επίσκεψη στο δημαρχείο και τη συνάντηση με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Η εξέλιξη για το μείζον θέμα του κλειστού γυμναστηρίου της Κρεμαστής ήταν σημαντική καθώς ο δήμαρχος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον, αφήνοντας περιθώρια αισιοδοξίας ότι επιτέλους το γήπεδο θα φτιαχτεί.

Βέβαια, την ίδια στιγμή αυτή η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη καθώς οι υποσχέσεις για εργασίες στο κλειστό ακούγονται εδώ κι ενάμιση χρόνο και μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει και πολλά πράγματα. Ίσως καταλυτικός παράγοντας στην υλοποίηση να είναι η παρουσία του Πήγασου σε εθνική κατηγορία, γεγονός που προβάλει περισσότερο τον τόπο μέσω του αθλητισμού.

Αν και είναι δεδομένο ότι, για ένα σεβαστό διάστημα, ο Πήγασος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το Βενετόκλειο ως έδρα των επίσημων αγώνων (θα διεξάγονται Κυριακή εκτός και αν συμπέσει με εντός έδρας αγώνα του Κολοσσού H Hotels), οι άνθρωποί του θέλουν να ελπίζουν ότι ως ομάδα της Κρεμαστής θα μπορέσει να τελειώσει τη σεζόν στο «σπίτι» της το οποίο θα έχει «ανανεωθεί» και θα μπορεί να υποδεχθεί κόσμο και φιλοξενούμενες αποστολές χωρίς το φόβο και την ανησυχία μήπως βρέξει και στάξει η οροφή….

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή