Παρούσα η Νίκη Ρόδου στο Μαραθώνιο

Παρούσα η Νίκη Ρόδου στο Μαραθώνιο

Παρούσα η Νίκη Ρόδου στο Μαραθώνιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 208 ΦΟΡΕΣ

Ο σύλλογος στίβου από το νησί μας θα συμμετάσχει στον αγώνα της Αθήνας 13 Νοεμβρίου με έξι δρομείς στοχεύοντας σε όσο γίνεται καλύτερους χρόνους

Πάντα πιστή στο ραντεβού της η Νίκη Ρόδου με δρομείς για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Άλλη μια χρονιά ο σύλλογος του νησιού μας θα δώσει το παρών στην κορυφαία αθλητική και πολιτιστική συνάντηση της 13ης Νοεμβρίου έχοντας έξι αθλητές στην αποστολή του με στόχο έναν καλό χρόνο στην απόσταση των 42.195μ.

Συγκεκριμένα, οι Τσαμπίκος Παπαδημητρίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Χρήστος Νούσιας, Θανάσης Κανατάς, Δημήτρης Τσώκος και Μαρία Λευκαδίτη θα σταθούν στην εκκίνηση του Μαραθωνίου της Αθήνας για να χαρούν πάνω απ’ όλα τη μεγάλη αυτή γιορτή του κλασικού αθλητισμού. Το επόμενο διάστημα θα δημοσιευτούν κι άλλες συμμετοχές για τον αγώνα, αφού κάθε χρόνο η Ρόδος έχει μια μεγάλη αποστολή.

Ζωντανά η κάλυψη του αγώνα
Για μια ακόμα χρονιά η ΕΡΤ θα είναι παρούσα στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Η δημόσια τηλεόραση με μια πολύωρη μετάδοση θα καλύψει κάθε μέτρο και κάθε εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί για εκείνη την ημέρα.

Δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί ότι και η ΕΡΤ προετοιμάζεται για τον δικό της τηλεοπτικό μαραθώνιο, προκειμένου να καλύψει όλη τη δράση της κλασικής διαδρομής του Αυθεντικού Μαραθωνίου από την εκκίνηση στον Μαραθώνα μέχρι τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς επίσης και τους δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων στην πόλη της Αθήνας, αλλά και όλες τις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις.

Πιο αναλυτικά: από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1 από τις 07:30 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 12.30, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πέντε ολόκληρες ώρες όλη την αγωνιστική δράση, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ, προκειμένου να επιτευχθεί η πληρέστερη δυνατή κάλυψη της μοναδικής αυτής διοργάνωσης.

Να σημειωθεί , ακόμη , ότι για τις ανάγκες της κάλυψης θα χρησιμοποιηθούν δύο OB VAN , δύο live U, έξι δορυφορικά link και θα εργαστούν για την παραγωγή ήχου και εικόνας συνολικά 45 τεχνικοί.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!