Στην Κω Φιλήμονας Ζαννετίδης και Γιάννης Φλεβάρης, εξέτασαν θέματα αρμοδιότητάς τους

Στην Κω Φιλήμονας Ζαννετίδης και Γιάννης Φλεβάρης, εξέτασαν θέματα αρμοδιότητάς τους

Στην Κω Φιλήμονας Ζαννετίδης και Γιάννης Φλεβάρης, εξέτασαν θέματα αρμοδιότητάς τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Θέματα αρμοδιότητας των δύο αντιπεριφερειαρχών, Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη και Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Γιάννη Φλεβάρη, συζητήθηκαν στην διάρκεια συνάντησης με φορείς και ενδιαφερόμενους παραγωγούς και επιχειρηματίες που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο Κω το βράδυ της Πέμπτης.

Στη συνάντηση, χαρακτηριστικό της οποίας ήταν η πολύ μεγάλη προσέλευση, συμμετείχαν επίσης ο Έπαρχος Κω κ. Γιώργος Χαλκιδιός και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ευρυδίκη Νάκη και Νίκος Τσακίρης.

Η συζήτηση που έγινε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, με τους δύο αντιπεριφερειάρχες να καταγράφουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί. Παράλληλα ενημέρωσαν εκτενώς τους συμμετέχοντες για όλες τις εξελίξεις στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους.

Οι κ. Ζαννετίδης και Φλεβάρης διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Κω, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται στο πλευρό τους, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και τη στήριξη όλων των παραγωγικών δραστηριοτήτων του νησιού, που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την παρατεταμένη οικονομική κρίση.

Νωρίτερα χθες οι δύο αντιπεριφερειάρχες, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο, περιόδευσαν σε έργα που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκτελεί στην Κω, ενώ επισκέφθηκαν και το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ

Θα αποζημιωθεί επιχειρηματίας από την Κω για τον φοίνικα που έπεσε στο μαγαζί του

Στην Κω βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Απίστευτο περιστατικό στην Κω: 35χρονη πυρπόλησε μοτοποδήλατο και συνελήφθη επιτόπου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Κω