Τα κρουασάν είχαν μέσα ηρωίνη και κοκαΐνη!

Τα κρουασάν είχαν μέσα ηρωίνη και κοκαΐνη!

Τα κρουασάν είχαν μέσα ηρωίνη και κοκαΐνη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1180 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κάθισαν χθες 33χρονος και 29χρονος κατηγορούμενοι για δύο … κρουασάν που αντί για σοκολάτα περιείχαν ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης!

Η υπόθεση εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό καθώς τον Απρίλιο του 2015, οι δύο άνδρες είχαν κριθεί ένοχοι στο πρωτόδικο δικαστήριο και είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών έκαστος. Ωστόσο χθες, το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κάνοτνας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Νικήτα Μπόλκα τους επέβαλλε ποινή φυλάκισης 2 ετών στον καθένα.

Η υπόθεση για την οποία κατηγορούνταν οι δύο άνδρες, αφορά τον 29χρονο και μία 19χρονη, οι οποίοι τον Νοέμβριο του 2014 επιχείρησαν να μεταφέρουν μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Ρόδου τα κρουασάν με τις ναρκωτικές ουσίες για λογαριασμό (σύμφωνα με την δικογραφία) των δύο Αλβανών ηλικίας 35 και 40 ετών και του 33χρονου Ροδίτη.

Ωστόσο τα ναρκωτικά δεν έφθασαν ποτέ στα χέρια των κρατουμένων αφού εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν, ενώ οι πέντε εμπλεκόμενοι κλήθηκαν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τις βαρύτατες ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος τους.

Η δίκη προσδιορίστηκε και έγινε τον Απρίλιο του 2014 όπου το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών τον 33χρονο και τον 29χρονο, ενώ τους δύο Αλβανούς και την 19χρονη κοπέλα τους έκρινε αθώους.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο