Χωρίς τον Θεοδοσίου στο Κύπελλο ο Φοίβος

Χωρίς τον Θεοδοσίου στο Κύπελλο ο Φοίβος

Χωρίς τον Θεοδοσίου στο Κύπελλο ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 107 ΦΟΡΕΣ

Αντιμετωπίζει αύριο τον Διγενή στα Κοσκινού

Στην Κρεμαστή έχουν αφήσει πίσω το ντέρμπι των Μαριτσών, το οποίο απέφερε μόνο ένα βαθμό και κοιτούν πλέον το αυριανό ματς του Κυπέλλου στο γήπεδο Κοσκινού, κόντρα στον δυνατό φέτος Διγενή.

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση στο γειτονικό ντέρμπι και παρά το γεγονός πως …σημείωσαν τρία γκολ, δεν κέρδισαν τον αγώνα.

Ο βαθμός είναι κέρδος, αλλά οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά έπαιζαν απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μια Κατηγορία και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χάσει. Μένουν συνεπώς στο κέρδος του ενός βαθμού της ισοπαλίας και κοιτούν με μεγάλο ενδιαφέρον το αυριανό ματς Κυπέλλου.

Πάνε να παίξουν στο γήπεδο Κοσκινού απέναντι στον Διγενή, «λαβωμένοι» από το ντέρμπι και με μια σημαντική απουσία, αυτή του Α-ντώνη Θεοδοσίου ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα των Μαριτσών.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν κανονικά και σήμερα υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Πολιά. Ο Φοίβος «κυνηγάει» το Κύπελλο και θέλει νίκη-πρόκριση, καθώς αυτός ο θεσμός αποτελεί ένα από τους στόχους του για τη φετινή περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!