Νέα «βέλη» στη «φαρέτρα» του Αστέρα Μασσάρων

Νέα «βέλη» στη «φαρέτρα» του Αστέρα Μασσάρων

Νέα «βέλη» στη «φαρέτρα» του Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Στα χέρια των ανθρώπων του σωματείου βρίσκονται από χθες τα δελτία των Καραγιάννη και Στογιανόφσκι

Με την προσδοκία η σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας να επιβεβαιώσει την πληρότητα της ομάδας, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Δόξα Ψίνθου, θα πάει σήμερα στο γήπεδο των Μασσάρων ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Σταυρίδης.

Στη διάθεσή του θα βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Ντίμτσε Στογιανόφσκι και Δημήτρης Καραγιάννης (τα δελτία τους βρίσκονται από χθες στα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου), άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι πάντες στα Μάσσαρι περιμένουν από την ομάδα τους να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πετύχει τη νίκη που θα την απομακρύνει από τη διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας.
Χάνει τον Καρπαθάκη

Τον Πανορμίτη Καρπαθάκη θα αποχαιρετήσει στο τέλος του μήνα ο Αστέρας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι έμπειρος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα των Μασσάρων το περασμένο καλοκαίρι, θα αναζητήσει ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον στη Σουηδία, στην οποία θα εγκατασταθεί μόνιμα.

Το κατά πόσο ο σύλλογος θα «απαντήσει» με μεταγραφή, παραμένει ανοιχτό, όπως αφήνεται να εννοηθεί από την ανακοίνωση που εκδόθηκε, για το καλωσόρισμα στους Στογιανόφσκι και Καραγιάννη:

«Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη, έχει στόχο να δυναμώσει κι άλλο το υπάρχον ρόστερ, με σκοπό στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Σ’ αυτή την προσπάθεια διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι παραμένουμε ενωμένοι».

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα