Αόρατη «ντύθηκε» η Ρόδος στην Κηφισιά

 Αόρατη «ντύθηκε» η Ρόδος στην Κηφισιά

Αόρατη «ντύθηκε» η Ρόδος στην Κηφισιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 458 ΦΟΡΕΣ

Πέρασε και δεν…ακούμπησε η Ρόδος από την έδρα της Κηφισιάς και την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα «ελάφια» εμφανίστηκαν κατώτερα των προσδοκιών, δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα ενός βαθμολογικά σημαντικού αγώνα, προδόθηκαν για πολλοστή φορά φέτος από την αδυναμία τους στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων και εν τέλει γνώρισαν την ήττα με 2-0, προβληματίζοντας έντονα με την εμφάνισή τους.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Σάμιου, ο Μεταλλινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ενώ «κλείδωσαν» τη νίκη στο 52’, χάρη στο πλασέ του Τεγούση, ο οποίος αξιοποίησε την παράλληλη μπαλιά του Ρέντζη.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά

Γουμαγιάς, Χαλκιάς, Εσγλέρ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (91’ Σπηλιωτάκης), Ρέντζης, Σουλελές (69’ Ταμπάκης), Φαρινόλα (80’ Κυριαζής)

Ρόδος

Κουμέντος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Στάτης (55’ Μοσχάκης), Τορεζάνι (72΄ Πιτταράς), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Ιμεριλαλιάι, Ολιβέιρα (44’ λ.τ. Ευγενικός), Στεφανίδης

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!