Διαγόρας: Όταν βρήκε το μυαλό του, βρήκε και την άνεση

Διαγόρας: Όταν βρήκε το μυαλό του, βρήκε και την άνεση

Διαγόρας: Όταν βρήκε το μυαλό του, βρήκε και την άνεση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Ο νευρικός και χωρίς φαντασία Διαγόρας του πρώτου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε στην επανάληψη του αγώνα με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο, «καθαρίζοντας» εύκολα με 0-5

Πηγάδια
Μέχρι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, διήρκησαν τα «ζόρια» του Διαγόρα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, όπως μαρτυρά το… 0-0 ημίχρονο, 0-5 τελικό.

Στο πρώτο μέρος ο «γηραιός» διατήρησε μία καθολική, πλην όμως ανούσια υπεροχή, με το σύνολο των επιθετικών ενεργειών του να λαμβάνουν τέλος έξω από τη μεγάλη περιοχή των παθιασμένων Καρπάθιων.

Στην ανάπαυλα το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ανδρέα Σταύρου καθάρισε, από το ξεκίνημα της επανάληψης άρχισαν να «διαβάζουν» το παιχνίδι καλύτερα και τα γκολ άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Στο 51’ ο Μαθιός ελίχθηκε ωραία στα πλάγια, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα προς το ύψος του πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Παντελή Αθανασίου να κάνει το 0-1 με άψογο πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαθιός έγινε από δημιουργός σκόρερ, καθώς αξιοποίησε με πλασέ μέσα από την καρδιά της άμυνας τη σέντρα του Τσαγκάρη.

Στο 62’ η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας μετά την απόκρουσή της από το οριζόντιο δοκάρι, σε συνέχεια του δυνατού σουτ του Μαρίνου έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 79’ και στο 81’ ήταν η σειρά του Γεωργαλλή να βρει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα σε εύστοχα πλασέ από θέση τετ α τετ, μετά από κάθετες μπαλιές του Μαθιού στην πλάτη της άμυνας. Εύκολο έργο είχαν ο διαιτητής Κάζας και οι βοηθοί του Τσέτσος και Παπακωνσταντίνου.

Οι συνθέσεις:
Ποσειδών Κ.: Γαλάνης, Σπυριδάκης, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Χριστόπουλος, Μαντινάος, Καραλής (63’ Φράγκος), Σιαβέλλης, Νασόπουλος (67’ Καουκάκης), Σπανός Ε. (78’ Βιτώρης), Τσιμπιζίδης

Διαγόρας: Κεφάλας, Παπαδημήτρης, Χειμωνέττος (81’ Καματερός), Μαθιός (82’ Σακελλάρης), Αθανασίου Π., Μαρίνου, Φλεβάρης, Γεωργαλλής, Τσαγκάρης, Χατζηκοσμάς (78’ Πεταυράκης), Κόρλος

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!