Ο Μαθιός είχε τη λύση για τον Διαγόρα

Ο Μαθιός είχε τη λύση για τον Διαγόρα

Ο Μαθιός είχε τη λύση για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Με γκολ του στο 28’, ο Διαγόρας κέρδισε χθες στον Αρχάγγελο με 1-0 τον Άρη, στην εξ αναβολής μεταξύ τους αναμέτρηση

Έχοντας πάλι την εγγύηση από το Μαθιό στην πρώτη γραμμή, ο Διαγόρας πήρε το «διπλό» στον Αρχάγγελο χθες, όταν και διεξήχθη η εξ αναβολής συνάντηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο επιθετικός του Διαγόρα αξιοποίησε …συστημένη μπαλιά του Χατζηκοσμά στο 28’ κάνοντας το 0-1, που έμεινε ως το τέλος κι έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς.

Στον αγώνα αυτόν με τις όποιες… ιδιαιτερότητες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, οι «κυανέρυθροι» αξιοποίησαν την υπεροχή τους κατά διαστήματα, ενώ ο Άρης προσπάθησε κυρίως με σουτ από μακριά να δημιουργήσει προβλήματα στον Κεφάλα. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γεωργαλλή, για ένα τέταρτο περίπου (μαζί με τις καθυστερήσεις), διατήρησαν το υπέρ τους σκορ.

Φάσεις και γκολ
6’ Σουτ του Αθανασίου από μακριά, μπλόκαρε ο Βαρέλης
24’ Ο Φλεβάρης δοκίμασε την… τύχη του έξω από την περιοχή, αλλά εξουδετέρωσε πάλι ο Βαρέλης.
28’ Μπαλιά του Χατζηκοσμά για το Μαθιό, κι εκείνος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για το 0-1.

32’ Μετά από φάση διαρκείας, ο Σταμούλης έκανε την πάσα από δεξιά για τον Πατσιαούρα, αλλά αυτός απέναντι από τον Κεφάλα δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
60’ Σε μια από τις προσπάθειες του Άρη, ο Μπαϊρακτάρης έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
69’ Εκτέλεση φάουλ του Χειμωνέτου ψηλοκρεμαστά, με το Μαθιό να κάνει προβολή απέναντι από τον Βαρέλη, που απόκρουσε εντυπωσιακά.

70’ Ένταση εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής Παπαγιαννίδης να δείξει κίτρινη κάρτα σε Μαθιό, Γεωργαλλή, Κοντόγιαννο, Μάλλιο και Παπαδημήτρη.
79’ Ο Γεωργαλλής διαμαρτυρήθηκε εντόνως στο διαιτητή για χέρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαγόρα, με αποτέλεσμα να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες για τη συνέχεια.

83’ Ο Τσελεπίδης σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες του Άρη, δοκίμασε το πόδι του από μακριά και είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεφάλα.
84’ Σουτ του Τσαγκάρη από πλευράς Διαγόρα, πέρασε άουτ.
Από τον Άρη διακρίθηκαν οι Τσελεπίδης, Γκίκας και Κοντόγιαννος ενώ από τον Διαγόρα οι Παπαδημήτρης, Μαθιός και Αθανασίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Στεφανάκη και Γιακουμάκη.
Άρης: Βαρέλης, Σκυλλαράκης (58’ Θεοδωρή), Σταμούλης (89’Παρδαλός), Τσελεπίδης, Κοτσίκος (89’ Γιαννιού), Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Πατσιαούρας, Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης.
Διαγόρας: Κεφάλας, Χειμωνέτος, Αθανασίου Α., Παπαδημήτρης, Πομπός, Χατζηκοσμάς (85’ Μαρίνου), Μαθιός (90’ Σακελλάρης), Γεωργαλλής, Τσαγκάρης (96’ Καματερός), Φλεβάρης, Κορλός.

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα