Κάθειρξη 8 ετών σε δύο αδέλφια για ληστεία

Κάθειρξη 8 ετών  σε δύο αδέλφια για ληστεία

Κάθειρξη 8 ετών σε δύο αδέλφια για ληστεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Για ληστεία που είχαν διαπράξει πριν 2 χρόνια

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλλε χθες, το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε δύο αδέλφια ηλικίας 35 και 39 ετών αντίστοιχα, για την ληστεία που είχαν διαπράξει πριν από δύο χρόνια σε βάρος συμπολίτη μας από τον οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Το δικαστήριο επέβαλλε την παραπάνω ποινή ερήμην των κατηγορουμένων οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ ο συνήγορος τους κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.
Επίσης, με την ίδια απόφαση το δικαστήριο έκρινε η έφεση των δύο αδελφών να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ αφαιρεί και τα πολιτικά τους δικαιώματα για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες φέρονται να διέπραξαν τη ληστεία στις 15 Δεκεμβρίου 2012. Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια μετέβησαν στο σπίτι ημεδαπού στην πόλη της Ρόδου και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα του αφαίρεσαν από το μπουφάν του το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
Σημειώνεται πως, οι ίδιοι έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχέ της περιοχής μας και για άλλες υποθέσεις κυρίως ζωοκλοπής για τις οποίες έχουν κατηγορηθεί.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο