Όλο το νησί δίπλα στο «The cup of Rhodes Knights»

Όλο το νησί δίπλα στο «The cup of Rhodes Knights»

Όλο το νησί δίπλα στο «The cup of Rhodes Knights»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Δεκάδες άνθρωποι και πολλοί οι χορηγοί που βοήθησαν, ώστε να στεφθεί άλλη μια χρονιά με επιτυχία το αναπτυξιακό αυτό τουρνουά ποδοσφαίρου

Με απόλυτη επιτυχία και έχοντας τραβήξει τα βλέμματα όλων, ολοκληρώθηκε το «4ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου», την Κυριακή 23 Απριλίου, μετά από ένα γεμάτο τετραήμερο αγώνων στα γήπεδα της Ρόδου. Το «The cup of Rhodos Knight»,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε, με τους συμμετέχοντες αθλητές να φτάνουν τους 1500, εκ των οποίων οι 700 ήρθαν από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία της ομάδας της Μπεσίκτας, που ήρθε από τη γειτονική Τουρκία. Νικητές του φετινού τουρνουά αναδείχθηκαν ο Ιάλυσος στους Προτζούνιορ, ο Πανιώνιος στους Τζούνιορ, η Νίκη Ρόδου στους Προπαίδες, ο Απόλλων Σμύρνης στους Παίδες και στους Εφήβους και ο Απόλλων Καλυθιών στους Νέους.

Για τη διεξαγωγή του τουρνουά, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής επιθυμούν να ευχαριστήσουν τις τοπικές αρχές, το Δήμο Ρόδου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο που κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που έδωσε το «παρών» με τους εντεταλμένους συμβούλους Αθλητισμού και Πολιτισμού Νίκο Νικολή και Κάλλιστο Διακογεωργίου. Σημαντική ήταν και αρωγή του ΔΟΠΑΡ και του πρόεδρου του Στέφανου Κυριαζή, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και ασφαλώς των 700 αθλητών και των γονέων τους.

Ξεχωριστή θέση σε όλη τη διοργάνωση είχαν οι εθελοντές που παρείχαν την απαραίτητη βοήθεια για την ασφάλεια όλων. Οι διοργανωτές επιθυμούν να ευχαριστήσουν και δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν αφιλοκερδώς, καθώς και όλους εκείνους που συναποφάσισαν και έδωσαν την έγκριση για τη χρήση των γηπέδων Κοσκινού, Κρεμαστής, Παστίδας, Αγίων Αποστόλων, Ιαλυσού και του σταδίου Διαγόρα. Ευχαριστίες επίσης στους οι Τηλέμαχο Καμπούρη, Χαράλαμπο Λάμπρου για τους ορισμούς των διαιτητών και στον προπονητή του Πανιωνίου, Ιωάννη Αποστολάκη για το fairplay.

Τέλος , τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την υποστήριξη των χορηγών. Οι διοργανωτές επιθυμούν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στον μεγάλο χορηγό, την Blue Star Ferries για τη μεταφορά των αθλητών και ακολούθως στο ξενοδοχείο«Rodos Palace»για τη φιλοξενία, στον κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στα super market ΠΑΠΠΟΥ, στις ζάντες-ελαστικά Κασάπης, στο εστιατόριο «Πολλωνιάτισσα», στο Grand Tours, στο Ciel Café, στα Ακουστικά Βαρηκοΐας Μανώλη Ξεπαπαδάκη, στην εταιρεία κρυστάλλων Κάππος Ανδρέας &Υιος, στην Οικοδομική επιχείρηση Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου, στη Γυψοδομή, στην πιτσαρία Γόνδολα και στην εταιρεία Adidas, που προσέφερε αθλητικό εξοπλισμό και τις μπάλες των αγώνων.

Το τουρνουά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια, κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων ως μια εξαιρετική διοργάνωση και αυτό έγινε χάρις στον κ. Γιώργο Δανά που έκανε την ιδέα πράξη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ιστορική στιγμή της διοργάνωσης ήταν το έτος 2014, όταν το τουρνουά ξεπέρασε το τοπικό επίπεδο κι έγινε διεθνές, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της Μπεσίκτας, καθώς και άλλων μεγάλων ΠΑΕ της χώρας μας.

Σήμερα το τουρνουά των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών, έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στα τρία μεγαλύτερα της Ελλάδος.
Μία όμορφη στιγμή για τον αθλητισμό και τον τόπο μας! Μια ιδέα, ένας άνθρωπός για μια αγάπη μπορεί να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή.

Το επόμενο ραντεβού ανανεώθηκε για τις 15 Απρίλιου 2018 με το νέο τουρνουά που θα έχει περισσότερες συμμετοχές και ακόμη περισσότερο θέαμα.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή