Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη εν όψει Β’ εθνικής

Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη εν όψει Β’ εθνικής

Το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη εν όψει Β’ εθνικής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη, όσον αφορά στη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα καθοδηγήσει την ανδρική ομάδα του συλλόγου στην ιστορική της συμμετοχή στη Β’ εθνική κατηγορία, έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 21-6-2017 η νέα διοίκηση (όπως προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 18-6-2017) συνεδρίασε για ν’ αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο ομόφωνα εγκρίθηκε από μέλη του ΔΣ:

Τακτικά μέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαρτοφύλης Στέφανος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλάκη Σέβη

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χατζηδιαμαντής Νίκος

ΤΑΜΙΑΣ: Λίτσιος Γιώργος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Παρβαντώνη Ειρήνη

Αναπληρωματικά μέλη: Κουτρέτση Ιουλία, Σαπλαμίδου Ματίνα.

Μπροστά μας έχουμε μια χρονιά με νέες προκλήσεις. Η συμμετοχή μας στη Β’ Εθνική μπάσκετ ανδρών, η ανανέωση στο γυναικείο τμήμα αλλά κυρίως η στελέχωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, με πρότυπα από προηγμένες ακαδημίες της Ελλάδας και όχι μόνο, δημιουργούν την ανάγκη αλλά και την πεποίθηση ότι αρκετοί θα θελήσουν να βοηθήσουν μέσα από τις διαφορές επιτροπές που θα δημιουργηθούν από τη διοίκηση.

Για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συλλόγου.

Επικοινωνία στο γραφείο του συλλόγου, Αρτεμισίας 32,τηλ: 2242116345, fax: 2242116345, email: a.s.ippokratisbasket@gmail.com.

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ».

Το αντίο του Αντώνη Χρύση

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Αντώνης Χρύσης είπε το δικό του αντίο στον Ιπποκράτη: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... θέλω να ευχαριστήσω όλους που ήταν δίπλα μου γι’ αυτήν τη μαγική χρονιά, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια στην ομάδα της καρδιάς μου! Και να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γι’ αυτήν την προσπάθεια που έγινε φέτος... They come better».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!