Ένα «ευχαριστώ» και μία υπόσχεση από τον Παπαδημήτρη

Ένα «ευχαριστώ» και μία υπόσχεση από τον Παπαδημήτρη

Ένα «ευχαριστώ» και μία υπόσχεση από τον Παπαδημήτρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Η ανάδειξη του αθλητισμού και των αξιών του, είναι η «πυξίδα» για το νέο πρόεδρο του Ηρακλή Μαριτσών

Στην πρώτη δημόσια δήλωσή του, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προχώρησε ο νέος πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, Μανώλης Παπαδημήτρης.

Όπως ομολογεί, η απόφασή του να βγει μπροστά δεν ήταν εύκολη, ωστόσο τον οδήγησε σ΄ αυτή η ισχυρή επιθυμία και το μεράκι να προσφέρει:

«Ως πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, επισήμως πλέον, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, εκ βαθέων, τα μέλη του σωματείου, τους παίκτες και την οικογένειά μου, που με παρότρυναν να αναλάβω τα ηνία της ομάδας.

Η απόφαση για μένα δεν ήταν εύκολη, διότι είμαι ένας άνθρωπος που ουδέποτε έχει ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο. Το “βάρος” σίγουρα είναι μεγάλο, αλλά η επιθυμία μου για προσφορά, και η θέληση για την προώθηση του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” το ξεπερνάει. Άλλωστε, πιστεύω ότι εάν ένας άνθρωπος διαθέτει μεράκι μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο και αυτό πραγματικά είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, που θέλω να κερδίσω.

Κλείνοντας, θέλω να σας υποσχεθώ, ότι θα προσπαθήσω να αναδείξω τον αθλητισμό και τις αξίες του, γιατί πιστεύω ότι ο αθλητισμός καλλιεργεί την αξία του αλληλοσεβασμού, της ομαδικότητας, της συνεργασίας, δείχνει σε όλους, τους τρόπους να μάθουν οι νέοι άνθρωποι να εκτιμούν, να σέβονται και να αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.»

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα