Αλλάζει προς το καλύτερο ο Ιάλυσος

Αλλάζει προς το καλύτερο ο Ιάλυσος

Αλλάζει προς το καλύτερο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 137 ΦΟΡΕΣ

Τα νέα στοιχεία στην ομάδα, φαίνονται από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις

Είναι ξεκάθαρο πώς ο Ιάλυσος θα είναι φέτος διαφορετικός από τον περυσινό και σε πολλά σημεία της αγωνιστικής του συμπεριφοράς.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσει κανείς γι’ αυτό, αφού είναι νωπό ακόμα το ξεκίνημα της προετοιμασίας, υπάρχουν στοιχεία που φαίνονται και κάνουν ακόμα και τον πιο δύσκολο οπαδό να αισιοδοξεί.

Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία από τους παίκτες , αλλά και σεβασμός της τεχνικής ηγεσίας, που έχει ένα ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο να περνάει από τώρα στους παίκτες, αυτά που θέλει. Ο Ιάλυσος φέτος θα είναι και πιο δυνατός αλλά και πιο γρήγορος.

Εκείνοι που παρακολουθούν τις προπονήσεις, δεν αμφισβητούν πώς οι «ερυθροκίτρινοι» έκαναν καλές κινήσεις στο μεταγραφικό μέτωπο κι είχαν από την αρχή καλό σχεδιασμό που δεν ολοκληρώθηκε ακόμα. Σε αυτό φυσικά, υπάρχει και η μεγάλη συμμετοχή της Διοίκησης της ομάδας

Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι κριτές της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αναγνωρίζουν πως υπάρχει ποικιλία στις προπονήσεις των «ερυθροκίτρινων».

Ο Ιάλυσος απέκτησε ένα από τα καλύτερα δίδυμα γκολκίπερ που μπορούσαν να υπάρξουν. Ανδρούτσος και Γιδόπουλος έχουν τις ικανότητες που λίγοι έχουν στην Κατηγορία και σχολιάζονται ήδη θετικά για την μετακίνησή τους.

Από τους νεοφερμένους, εκείνος που ξεχωρίζει από το πρώτο διπλό, είναι ο Χριστόφ, ενώ πολύ καλά σχόλια συγκεντρώνει ο Νιγηριανός Τζόνι Ουέζε, για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα καμιά επίσημη ανακοίνωση από τον Ιάλυσο. Το σίγουρο είναι, πώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης τον περνάει από… κόσκινο.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε συμπεράσματα, πέρα από τις ενδείξεις που υπάρχουν, πώς όλοι είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ για το καλό του Ιάλυσου.

Ο χρόνος θα δείξει πόσο πετυχημένες είναι οι επιλογές και πόσο καλός προγραμματισμός έχει γίνει σε όλους τους τομείς. Αυτές είναι απλά κάποιες σημαντικές ενδείξεις…

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα