Στις 12 και 13 Αυγούστου η 3η Νισύρικη Αμφικτυονία

Στις 12 και 13 Αυγούστου η 3η Νισύρικη Αμφικτυονία

Στις 12 και 13 Αυγούστου η 3η Νισύρικη Αμφικτυονία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Νισύρου σας προσκαλεί στην 3η Νισύρικη Αμφικτυονία που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Αυγούστου 2017.

Το Σάββατο στις 9.30 στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Δημάρχου με θέμα τον ετήσιο απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου μας.

Στη συνέχεια θα γίνει τιμητική διάκριση στον κ. Κωνσταντίνο Σακλαρίδη, γραμματέα και ταμία του Δήμου μας από το 1946 έως το 1981.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες και τοποθετήσεις των εκπροσώπων των απανταχού Νισυριακών Κοινοτήτων, και των εκπροσώπων των σχολείων και των συλλόγων της Νισύρου.

Την ίδια μέρα το βράδυ στις 20.00 στον Δημοτικό Ξενώνα η Εταιρεία Νισυριακών Μελετών θα παρουσιάσει το έργο «Η Νίσυρος χορεύει και τραουδά».

Την Κυριακή το πρωί στις 8.30 στην εκκλησία «Το Γενέσιον της Θεοτόκου» στην πλατεία του Εμπορειού θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και Τρισάγιο εις μνήμην των Νισύριων Αποδήμων και δωρητών του Δήμου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ.

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"