Η συναυλία των παιδιών στην «αυλή» της αγάπης!

Η συναυλία των παιδιών στην «αυλή» της αγάπης!

Η συναυλία των παιδιών στην «αυλή» της αγάπης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 931 ΦΟΡΕΣ

«Κόκκινη κλωστή δεμένη στην αγάπη τυλιγμένη…».

Έτσι αρχίζει «Η συναυλία των παιδιών στην αυλή της αγάπης» που θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, στις 7.30μμ., στην Πλατεία Αργυροκάστρου που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη, λίγο πριν φτάσουμε στην Πλατεία Μουσείου.

Η συναυλία γίνεται στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Τάκης Βούης.

«ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», Παίρνουν μέρος τα ΠΑΙΔΙΑ, οι ΜΕΓΆΛΟΙ κάθε ηλικίας που μέσα τους σκιρτά ακόμα το παιδί, και το μουσικοπαιδαγωγικό σύνολο «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ», που αποτελείται από τους: Γιώργο Σακελλαρίδη, Δημήτρη Ιωσήφ, Ελευθερία Ζαράκη, Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

«Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» σίγουρα δεν είναι μια πραγματική αυλή! Γι’ αυτό, με φανταστικό και παραμυθένιο τρόπο και με μόνη πραγματικότητα τα τραγούδια, θα ψάξουμε να βρούμε τα «κλειδιά» αυτής της «ΑΥΛΗΣ», κι όταν τα βρούμε θα μπούμε για να «ανακαλύψουμε» το μεγαλείο της ΑΓΑΠΗΣ!

Καθώς η συναυλία θα εξελίσσεται όλοι θα έρθουμε πίσω απ’ τα μικρόφωνα και σαν μια μεγάλη ΧΟΡΩΔΙΑ και ΟΡΧΗΣΤΡΑ, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε μέρος στο σενάριο του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ που θα «υφαίνει» «ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Αλήθεια παιδιά. Πως λέτε να «μιλήσουν» για ΑΓΑΠΗ τα τραγούδια, οι χοροί, το παιχνίδι, το παραμύθι; Θα βγούμε από την «ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;» κι αν βγούμε, τι θα απογίνει η ΑΓΑΠΗ; Θα την αφήσουμε εκεί; Θα την πάρουμε στις ψυχές μας; Θα την μοιραστούμε με τους άλλους; Τα «χρώματα» των ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ θα «βάψουν» με ΑΓΑΠΗ τις καρδιές μας;

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion