Βελτιωτικών εργασιών συνέχεια στο Βενετόκλειο

Βελτιωτικών εργασιών  συνέχεια στο Βενετόκλειο

Βελτιωτικών εργασιών συνέχεια στο Βενετόκλειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Όσο το δυνατόν πιο φιλόξενο, εξυπηρετικό και λειτουργικό προσπαθούν να κάνουν το κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου οι υπάλληλοι του γηπέδου οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε μία σειρά εργασιών για να είναι έτοιμη η εγκατάσταση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρότι η λίστα με τις απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο είναι μακρά και απαιτεί χρόνο και χρήμα, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσες βελτιωτικές εργασίες όπως να βαφτούν τα αποδυτήρια, ο τοίχος πίσω από τους πάγκους και τη γραμματεία καθώς και οι διάδρομοι των κερκίδων οι οποίες θα καθαριστούν.

Για επιδιόρθωση έχει επίσης σταλεί σε εξειδικευμένο τεχνικό στην Αθήνα το χαλασμένο 24άρι της δεξιάς μπασκέτας ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση για την αγορά ή όχι νέας ηλεκτρονικής κονσόλας, προς αντικατάσταση εκείνης που εκλάπη κατά τη διάρκεια του ανοιχτού τουρνουά.

Η οροφή του Βενετοκλείου παραμένει το πιο μείζον πρόβλημα του κλειστού γυμναστηρίου ωστόσο αναμένεται να δρομολογηθούν κι αυτές οι εργασίες που, όμως, θα πάρουν περισσότερο χρόνο.

Εξάλλου, σήμερα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη της νεοσυσταθείσας επιτροπής διοίκησης του γηπέδου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για βασικές εκκρεμότητες ενώ θα γίνει λεπτομερής καταγραφή των αιτημάτων των σωματείων, που θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα το Βενετόκλειο την προσεχή σεζόν, για να βγει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή